20th Century Jewelry

nl en

*** Vintage sieraden dragen. Uniek en leuk!! ***

Enige reviews van onze klanten


5-12-2018

Ik ben net op je site geweest en de zoekmachine doet het prima. Veel succes met de verkoop. Ik zal zeker regelmatig kijken en wellicht kopen. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet,  Y.

3-12-2018

Beautiful ring in very good state, just as described. Have been wearing it every day. Kind and helpful seller. The package contained description of piece and designer as well as gift. Highly recommended! Manon

28-11-2018

Goedemiddag, De oorbellen zijn ontvangen. Ik ben er erg blij mee, dus vriendelijk bedankt. Overigens zag ik dat uw webshop niet beveiligd is. Het zou kunnen zijn, dat mogelijke klanten hierdoor niets durven bestellen. Aan u of hier wat aan gedaan wordt, maar ik raadt het u wel aan. Met vriendelijke groet, Y. H.

Beste Y., Hartelijk bedankt voor uw attente reactie. Het is inderdaad zo dat onze site onbeveiligd is. Ik ben ermee bezig want ik denk dat het inderdaad kopers kan weerhouden te kopen. Het probleem met de zoekmachine kende ik echter nog niet en ik ben dan ook erg dankbaar dat u mij hierop attendeert. Ik wil u graag fijne feestdagen wensen en hopelijk tot een volgende keer.

29-10-2018

Everything was Perfect! Love my New bracelet! Charlotta

20-10-2018

Gisteren de ring ontvangen.
Past goed bij de eerder aangeschafte armband van Harrie Lenferink!
Bedankt voor de leuke broche. Groeten, G. v. L.

27-9-2018

Wat ontzettend leuk…een extra cadeautje. Dankjewel voor deze mooie verrassing. Dat stel ik erg op prijs én het is iets dat bij mij past! Ik zal zéker de site van Vintage Jewels in de gaten houden en misschien tot een volgende koop. Met vriendelijke groet, W. v. D.

12-9-2018

Ontvangen! Ziet er prima uit!! Kom wel eens vaker shoppen.

Groeten, Annette

7-9-2018

De armband is binnen. Hartelijk dank voor de snelle verzending en voor de broche die bij de bestelling zat. Heel leuk! Met vriendelijke groet, P.K.

10-7-2018

De broche is goed aangekomen. Hij lijkt wel nieuw! Gelijk opgespeld, beeldig. Komt deze uit uw privé collectie? Is de goud kleur double of een metaal legering. Dank ook voor het leuke qua kleur bijpassende armbandje! Leuk dat ik u ontdekt heb, ik zal zo nu en dan kijken en wie weet laat ik me verleiden. Hartelijke groet, S.O.

10-7-2018

Hi, Sorry about ‘Rush’ earlier...But thanks you very much for my wonderful
‘Juhls’ neck ring and pendant  - Very Pleased with it....as usual beautifully packed and wrapped
Thanks for prompt delivery as always ...T.W. (UK)

6-7-2018

Five stars! Sylchev

16-6-2018

Hallo, De ring is goed aangekomen. Ik ben er blij mee. Dank je wel ook voor het armbandje. Goed verzorgd allemaal. M.V.

14-6-2018

Ik was helemaal blij verrast met uw aflevering van de ring. Prima verpakt en vooral ook heel mooi ingepakt, met nog een mooi cadeautje erbij. Dank u wel hoor! De ring ziet er fantastisch uit en past om mijn linker ringvinger, ook helemaal goed. Kortom, wat een fijne ervaring! 

Hartelijke groet, M. (Nederland)

25-5-2018

Het kettinkje is vanmiddag al bezorgd. Supersnel! Ik vind het een prachtig kettinkje met een chique uitstraling. Ik zal het met veel plezier gaan dragen.Het is het derde kettinkje dat ik bij u heb gekocht en ze zijn alle drie erg mooi. Ook leuk dat er een beschrijving bijzat over Monetsieraden en natuurlijk was de broche een aangename verrassing, dank daarvoor. En dan nog het "gouden" doosje al met al een heel goed verzorgd pakketje. Heel veel dank voor de snelle verzending en wellicht tot een volgende keer. Ik blijf uw webshop in de gaten houden. Fijn weekend en vriendelijke groet, Ineke  (Nederland)

19-5-2018

...Just to let you know & say very Quickly
Everything arrived Safely & very fast
& Great!...Thank you very much
Busy now & will email you later !!! T. (united Kingdom)

13-5-2018

Pakketje in goede staat ontvangen. Bedankt en wij zullen je internet winkel aanbevelen bij anderen. Regards / Met vriendelijke groeten,  H. (Nederland)

11-4-2018

Hallo, Ik heb gisteren het pakketje ontvangen. Wat mooi! De juwelen zijn prachtig. Groetjes, K. B. (België)

22-3-2018

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe / oude ring! Het is identiek! Bedankt ook nog voor de broche! Een geweldige service! Ik zal een review plaatsen…wat een top adres! Bedankt! Gr Janneke

20-3-2018

Wat een mooi pakketje heb ik vanmiddag ontvangen! En de inhoud was ook prachtig. Ik vind het kettinkje heel erg mooi en het staat fantastisch, ik ben er erg blij mee. Ook een leuke verrassing zat er bij, erg attent. Ik houd uw site in de gaten en wellicht ga ik weer snel een mooi sieraad bij u kopen. Dank voor de snelle verzending en de zeer zorgvuldige verpakking. Fijne avond en vriendelijke groet,  Ineke

23-2-2018

Ik heb het armbandje gisteren ontvangen en was aangenaam verrast door de leuke verpakking.  Dank je wel, groet Gerrie 

11-4-2018

Hallo, Ik heb gisteren het pakketje ontvangen. Wat mooi! De juwelen zijn prachtig .

Groetjes, K. B. (België)

22-3-2018

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe / oude ring! Het is identiek!

Bedankt ook nog voor de broche!

Een geweldige service! Ik zal een review plaatsen…wat een top adres!

Bedankt! Gr Janneke

20-3-2018

Wat een mooi pakketje heb ik vanmiddag ontvangen! En de inhoud was ook prachtig. Ik vind het kettinkje heel erg mooi en het staat fantastisch, ik ben er erg blij mee. Ook een leuke verrassing zat er bij, erg attent. Ik houd uw site in de gaten en wellicht ga ik weer snel een mooi sieraad bij u kopen. Dank voor de snelle verzending en de zeer zorgvuldige verpakking. Fijne avond en vriendelijke groet,  Ineke

23-2-2018

Ik heb het armbandje gisteren ontvangen en was aangenaam verrast door de leuke verpakking.  Dank je wel, groet Gerrie 

24-1-2018

Ik heb zojuist de ketting in ontvangst genomen; hij is prachtig. Dank voor de snelle verzending en het mooie pakketje! T. v.d. H. (Nederland)

Jan 11, 2018 

I couldn’t be more delighted with my brooch xXx Thank you (United Kingdom)

8-1-2018

Ik ben ontzettend blij met deze mooie ring. Het is een beauty! Tot mijn grote verrassing ontdekte ik nog een verpakt pakketje erin: een prachtige sjaal-broche!! Ik draag hem nu op een effen grijze jurk en dan aan de halsrand geklikt. Heel bijzonder.... Ontzettend bedankt en ik hou je site zeker in de gaten. Hartelijke groet en goed weekend,  A. ter K. (Nederland)

19-12-2017

Het pakketje is vandaag gearriveerd, wederom een prachtig setje. Ik was erg blij met de eerste aankoop, vandaar dat ik het setje compleet wilde maken. En weer prachtige sieraden, hartelijk dank. Ook voor het cadeautje, een mooie ring die erbij zat, heel verrassend. Met vriendelijke groet,  E. v. O. (Nederland)

19-12-2017

Hartelijk dank voor de snelle verzending! Dan is het zeker deze week in huis. Nu maar hopen dat mijn vrouw de spang net zo leuk vindt als ik! Maar kan het me haast niet anders voorstellen. Fijne dagen en hartelijke groet, A.P. (Nederland)

16-12-2017

Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Wat een prachtig setje, ik ben er erg blij mee. En ook zo mooi verpakt en een cadeautje erbij, heel attent. Ik hoop in de toekomst meer bij u te kopen, al die prachtige sieraden. Met vriendelijke groet, E.v. O. (Nederland)

Dec 12, 2017 

Speedy delivery and a beautiful item. Very pleased! (United Kingdom)

Dec 12, 2017 

Delighted with the necklace and pleased with the delivery time. (United Kingdom)

30-11-2017

Ik heb vandaag de armband ontvangen. Wat is hij mooi! En wat leuk ingepakt! Het enige nadeel is dat er pas vanaf volgende week van kan genieten, dan ben ik pas jarig en krijg ik het als kado van mijn ouders. Het andere pakje heb ik nog niet uitgepakt, dat doe ik op mijn verjaardag. Met vriendelijke groet, B.S. (Nederland)

24-11-2017

Vandaag heb ik het pakketje met de Dior-oorbellen binnengekregen. Hartelijk dank voor de fijne service en natuurlijk ook voor de mooie spelt die er bij zit! Een leuke verrassing! Ook de oorbellen zelf zijn heel mooi, ik zal ze met veel plezier dragen! Fijne avond en vriendelijke groet, A.K. (Nederland)

4-11-2017

Ik heb vandaag de pakjes gekregen, zoals altijd mooi ingepakt en met een beschrijving van de ontwerper, wat ik zeer op prijs stel. Hartelijk dank voor het cadeautje, ik vind die hanger ook mooi, dat is erg attent, kerst valt vroeg dit jaar! Hartelijke groet, N.V. (Nederland)

11-10-2017

Ik heb vandaag het pakketje met de oorbellen ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending en het mooi ingepakte doosje, leuk dat er een kopie van het certificaat bij zit en een beschrijving. Ik hoop dat onze vriendin er blij mee is. Hartelijk groet,  M.A. (Nederland) 

3-10-2017

Ik heb de armband ontvangen, heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden en bedankt voor het mooie inpakken. Er zat ook nog een ander kadootje in de doos. Is dat een verrassing of per ongeluk verstuurd? Groeten en dank voor de goede service! E.H.  (Amsterdam)

17-9-2017

Beautiful piece of jewellery I love it. C.J. D. (Ireland)

13-9-2017

Het pakketje is vandaag aangekomen. Ik ben er blij mee. Bedankt ook voor de leuke broche.  Met vriendelijke groet, 

T. v. K.  (Amsterdam)

6-8-2017

Ik heb het pakketje goed ontvangen. Sieraden voldoen aan verwachtingen . Blijf site zeker bezoeken!

C.R.  (Eindhoven)

24-5-2017

Het pakketje werd vandaag geleverd en het was een plezier om het te openen.
Er zat ook nog een broche(papegaai) bij, klopt dit?
Nogmaals bedankt voor de snelle levering.
MVG K.D. (België)

15-5-2017

Just to let you know...
...Peak (Piek) has Landed!

This Morning 11 ish! Great

Thanks very much for sending my parcel so quickly!

T.W. (United Kingdom)

8-3-2017

Gistermiddag heb ik de prachtige ring mogen ontvangen.
Bedankt voor de goede service !
Vriendelijke groet,
M.W. (Heerenveen)

2-2-2017

Gisteren heb ik jouw pakketje ontvangen en vandaag geopend (op mijn verjaardag)Allereerst complimenten voor de prachtige en zorgvuldige verpakking  en bedankt voor de toegevoegde broche. En wat is de hanger prachtig! Ben er echt erg blij mee. Bedankt en misschien tot een volgend keer.

Vriendelijke groet,

C.H. (Nederland)

31-1-2017

Ik heb de armband vandaag ontvangen, mooi verpakt. Mijn vriendin is er heel blij mee! Bedankt voor de snelle verzending en service.

Met vriendelijke groet,

H.W. (Nederland)

27-1-2017

Dankjewel wat ontzettend leuk om t pakketje zo te ontvangen. En dank voor de broche erbij, heel mooi!

A.C. (Nederland)

29-11-2016

This pair of earrings is everything I love about modern Finnish silver jewellery design. And a big thank you for the lovely little brooch present.

Agness from Spain

28-11-2016

Hi

Order just arrived

The pieces are beautiful and beautifully wrapped!

Willdefinitely be making a retun purchase

Many Thanks

Paul (UK)

27-11-2016

Betreft uw ordernr. 381.

Ik heb het pakketje gisteren ontvangen.  Is een verjaardascadeautje voor mijn vrouw.
Daar zal ze zeker heel blij mee zijn, want het is precies haar smaak !
 
Bedankt voor de prettige wijze van zakendoen met u !
Supersnelle levering, keurig en veilig verpakt, mooie cadeauverpakking en een sieraad dat exact gelijk is aan de beschrijving op uw website.
 
De website Vintage Jewels staat inmiddels bij m’n favorieten.
 
Met vriendelijke groet,
L. v/d H. (Nederland)

20-10-2016

Het collier is vandaag in prima staat afgeleverd, het wordt een mooi kerstkado!

Met vriendelijke groet
Gerard (Nederland)

17-9-2016

Pakketje goed aangekomen, ben er erg blij mee!

A.P. (Nederland)

17-9-2016

Bedankt voor de attentie. Ik heb de ring in goede orde ontvangen. Het past mooi bij mijn scarabee armband.

G.C. (Nederland)

31-8-2016

Ik heb de broche (en de kleine attentie) in goede orde ontvangen. Is wederom weer prachtig!

Met vriendelijke groeten.

F. A. (Nederland)

27-8-2016

Gisteren zijn de oorbellen aangekomen. U had het schattig verpakt. En bedankt voor de broche die u erbij cadeau heeft gedaan!

Met vriendelijke groet,

T. O. (Nederland)

16-8-2016

Het kettinkje is vanmiddag bezorgd. Het is precies zoals ik hoopte dat het zou zijn.

Het is echt een heel bijzonder en mooi kettinkje dat ik met veel plezier zal dragen. Ik ben er erg blij mee.

Leuk dat er nog een cadeautje bij zat, dank daarvoor.

De verpakking was ook prima.

Fijne avond en wellicht tot een volgende keer, ik vind uw sieraden namelijk prachtig!!

Vriendelijke groet,

Ineke  (Nederland)

28-6-2016

De gisteren gekochte stukken zijn in hele goede aarde gevallen ! Dank voor service en snelheid.

Gaat zeker verdere klandizie brengen !

Met vriendelijke groet,

E. van G. (Nederland)

30-6-2016

Ik heb het pakketje binnen!! 

Ben er super blij mee! Dankjewel! Ook voor de snelle service!
Mvg  M.  (Nederland)

28-6-2016

Graag wil ik hierbij bevestigen dat ik mijn bestelling in goede heb ontvangen. 

Ik zal er zeker veel draagplezier van hebben, het is precies zoals de foto op uw website

beloofde!

Met vriendelijke groeten.

F. A.  (Nederland)

7-6-2016

Ik heb het pakje zojuist gekregen. De postbode was anderhalf uur later dan gewoonlijk.
Ik vind het prachtig! Ga de ketting kort dragen, laat gewoon een stuk ketting op de rug
hangen. Bedankt ook voor de leuke broche, zeer attent!
Ik ga zeker je winkel in de gaten houden...
M.v.g.,
Irmgard   (Nederland)

7-6-2016

Het pakje is bezorgd. Het is een prachtige armband en nog bedankt voor het brocheje. Geweldig verzorgd allemaal.

Met vriendelijke groet,

M. E. (Nederland)

3-6-2016

Ik heb de oorbellen in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de snelle levering en de mooie verpakking.

Met vriendelijke groet,

A. S. (Nederland)

20-5-2016

Het pakje is in goede orde aangekomen en ook heel erg bedankt voor het extra kadootje!

Fijn weekend en met vriendelijke groet,

H. Q. (Nederland)

11-5-2016

Het pakketje is in goede orde ontvangen.

Met vriendelijke groet,

A.K.  (Groningen)

26-3-2016

Very nice! The person the present was bought for was very happy. Everything went fine with the shipping too, very nice first experience with "Etsy".

D.M.  Belgium

04-03-2016

Hartelijk dank voor het zeer verzorgde pakketje met de fraaie armband van Niels Erik From en het cadeautje daarbij. Ik was al lang op zoek naar iets dergelijks en ben erg blij de armband gevonden te hebben!

Hartelijke groet,

N. V.

19-2-2016

In dank ontvangen en het ziet er heel fraai uit. Leuke verpakking ook nog eens; hoef ik niets meer te doen voor de verjaardag van mijn vrouw J!

Dank en tot een volgende keer vriendelijke groet,

P. J. . (Nederland)

5-2-2016

Hartelijk bedankt voor het opsturen van de feestelijke pakketjes. Ik vond het echt een kadootje! En wat een leuke extra attentie, de broche. Het is allemaal in goede ontvangst gegaan en ook plezierig de samenwerking zo.

Met vriendelijke groet, 

O.R.P. . (Nederland)

31-12-2015

Ik heb van u het juweel goed ontvangen. Dit was in perfecte staat ,daarom hartelijke dank 👍
Ook voor jullie en ganse familie ,nogmaals dank voor de correcte samenwerking en vertrouwen alsook voor de mooie verpakking van het juweel 

Groeten E. en R. . (Nederland)

30-12-2015

Ik heb het pakketje in goede orde ontvangen. Dank voor de uitgebreide
informatie die u bijgevoegd heeft. Er zat ook een mooie paarse broche
bij, is dat een attentie is hartelijk dank daarvoor. Ik ben erg tevreden over uw service en zal de site regelmatig bekijken en vast nog wel eens wat bestellen. Een heel mooi 2016 gewenst.
Hartelijke groet,
E.S. . (Nederland)

24-12-2015

Goedenavond,

Ik heb de ring in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de goede service, en fijne feestdagen en een goed 2016.

Met vriendelijke groet, E. van R.

10-12-2015

Het pakketje is in goede orde ontvangen, hartelijk dank voor de snelle verzending.
Leuk armbandje als attentie, precies de kleuren van de armband die ik eerder heb gekocht (met rhodochrosiet)! De ketting is goed en is zoals ik me had voorgesteld. Dus die blijft. De Lapponia armband valt echter te ruim en die wil ik daarom graag retourneren.

Met vriendelijke groet, Z.J.  . (Nederland)

20-11-2015

Ik heb mijn juweel vlot ontvangen. Ik heb het al elke dag gedragen en inderdaad al complimentjes gekregen. Ikzelf ben er ook heel blij mee. Precies zoals ik me voorstelde, eigenlijk nog mooier.

Bedankt voor de vlotte service,  V.M. (België)

14-11-2015

Zojuist is de zending in goede orde aangekomen. Wat is alles mooi verpakt en in goede conditie! Wat een leuke verrassing, dank! Inderdaad wellicht tot een volgende keer. Hartelijk dank, E.K.

13-9-2015

 Beste Vintage Jewels,

Het pakje met de ring is goed bij ons aangekomen. De ring is prachtig, en past precies, heel mooi. Hij wordt met veel plezier gedragen, bedankt. Ook voor de bijzonder leuke verrassing die er bij zat, en zo leuk verpakt allemaal. Vriendelijke groeten, 

A.C. V. (Nederland)

1-9-2015
Hello Tineke,
Everything is all right, I receive it this afternoon, the necklace is wonderful, and thank you very much for the cute bracelet!
Kind regards,
Sophie   (Nederland)
 
5-8-2015
Geachte Vintage Jewels,
Het collier is in goede orde ontvangen. Bedankt voor de attentie.
Vriendelijke groeten,
A. B. (Nederland)

6-7-2015

Het prachtige collier heb ik ontvangen en er zat ook nog een mooie armband bij! De jongste dochter vindt deze prachtig, dus driemaal raden wie de armband nu draagt...

Vriendelijke groeten en tot de volgende keer,
Yolande . (Nederland)

11-6-2015

Door drukte duurde het even voordat ik kon reageren. Maar ik wil je laten weten dat ik beide armbanden graag houd. Heel hartelijk bedankt voor de plezierige en adequate service!

Met vriendelijke groet,
Z.J. . (Nederland)

2-6-2015

Het pakketje is eind van de middag in goede orde ontvangen. Beide armbanden voorzichtig uitgepakt en bewonderd. Ik vind ze beide erg mooi. De maat is ook vrijwel goed. Ik ga er een nachtje van dromen en laat je mijn besluit zsm weten.
Fijne avond,
Hartelijke Groeten
Z.J,
PS Ook bedankt voor het aardige speldje, dat komt wel goed van pas!

13-4-2015

Just a quick note (belated!) to say thank you for my lovely ring! Thank you also for packing the ring so well and the little surprise that you had also included! That was a very sweet thing to do!
I really love my ring and would buy from you again!
Kind regards,
Tiina  Finland

11-3-2015

ahhhhh, Tineke...super mooie broche. Heel erg leuk, dank je zeer wel. Een rand van een Keltische knoop. Wat voor een steen? weet je er iets over te vertellen? ik ben er echt heel blij mee. Zomaar, wat leuk.
Mijn ring weer in zo`n mooi doosje verpakt. Alle eerdere doosjes heb ik ook nog steeds en bewaar er de sieraden in, die ik bij je besteld heb, nog steeds in.

25 jaar geleden een paar oorbellen en een ringetje gekocht. Dat waren voor al die tijd de enige sieraden die ik heb. De rest komt allemaal bij jou vandaan leuk hè.

Ik denk dat ik het (grote ) bloedkoraal ringetje ook nog bij je bestel :-) maar dat merk je dan vanzelf.
enfin.
Oprecht Dank

groet

Petra V

20-2-2015

Op dit moment bewonder ik de zojuist van U gekregen broche van N.E. From en Uw met zoveel zorg en attentie omgeven zending en verrassend benen visje. Ik had al goede herinneringen aan U, die mij vorig jaar het omvormstuk leerde kennen, dat een hanger van een broche maakt, (hetgeen onmiddellijk dankbaar benut werd door een aantal van mijn familieleden).

Hartelijk dank en naar ik hoop, tot de volgende keer op uw site.

Met vriendelijke groeten,

Mw. H.J. S.   (Nederland)

31-1-2015

De sieraden zijn zojuist gearriveerd. Bedankt voor de vlotte verzending en voor de cadeauverpakking!

Met vriendelijke groet,
Paul P.  (Nederland)

24-1-2015

Ik heb zojuist de armband binnen gekregen. Hij is prachtig. Bedankt ook voor het presentje. Ik zal het met plezier dragen.

fijn weekend. 

mvg
Jolanda

10-1-2015

De oorbellen zijn binnen hoor. Hartstikke bedankt voor de mooie
verpakking en het presentje wat toegevoegd was. Een mooi klein
vlindertje ........
Nogmaals.......bedankt voor de service en de snelle zending.

Hartelijke groeten,
Irene van S.  (Nederland)

7-1-2015

Ik heb de prachtige armband ontvangen en wat was het weer een cadeautje, zo mooi, met verrassing, prachtig doosje wat ik als blikvangertje heb neergezet en uitgebreide beschrijving; ik ben er heel blij mee en als ik weer eens wat gespaard heb, kijk ik gewoon of er weer iets moois staat op de site.

Ik wens jullie nog een fijne dag, nogmaals dank en vriendelijke groeten van Yolande

31-12-2014

Hartelijk dank, het pakketje is afgeleverd. Ze zien er geweldig uit!

Een mooi uiteinde

Met vriendelijke groet

Ronald (Nederland)

23-12-2014

Thank you! The ring arrived safe and sound! What an amazing piece! This is a truly striking work of art! I love it! Thank you for the thoughtful and pretty wrapping of this piece. I will definitely enjoy wearing this ring.

K.S. United States

 

16-12-2014

Zojuist mijn pakketje met het collier van Bulatti ontvangen. Prachtig ingepakt en heel erg bedankt voor de leuke kikker broche, die ik als cadeau mocht ontvangen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de ketting en ook voor de snelle en heel leuk ingepakte verzending. Was best wat huiverig om iets te kopen wat ik alleen via een foto kon bekijken. Heb me echter zorgen om niets gemaakt, want hij is prachtig en precies zoals ik me had voorgesteld.  Ik heb in het verleden al verschillende colliers van Bulatti in de winkel gekocht en deze ketting ziet er uit als nieuw. Ik ga zeker in de toekomst meer bij jou bestellen en zal jouw site met belangstelling gaan volgen.

Met vriendelijke groeten en fijne dagen toegewenst,

Tineke v.d. V. (Nederland)

3-12-2014

Ik heb de oorbellen binnen. Wat zijn ze mooi!! Ik ben er ontzettend blij mee. Hartelijk dank. 

Met vriendelijke groet,

Afranina (Nederland)

23-10-2014

Ik heb de oorbellen ontvangen en ben er erg blij mee! ze zaten mooi verpakt in het doosje,
hartelijke dank,


groetjes Annemarie (Nederland)

18-10-2014

Beste Tineke,

Wel bedankt voor de broche-omvormers, en hun plastic hulpjes, die ik zojuist ontving. Heel handige voorwerpjes, waarvan ik het bestaan pas door U leerde kennen.

Misschien tot de volgende keer,

Met vriendelijke groeten,

H.J. S. (Nederland)

18-9-2014

Today the parcel brought courier !

This brooch was my dream ! I'm happy! 

I thank you for the gift. This book is wonderful.

You shocked me, thank you very much.

You are an extraordinary.

Good luck and all the best.

 

Marina (Letvia)

 

25-8-2014 

Het pakje is net toegekomen, het ziet er heel mooi uit!

Bedankt,

 

Diane W. (B)

 

22-8-2014

Very nice bracelet. Thank you very much.

D. (France) 

 

21-8-2014

Het was gister niet meer gelukt te mailen, maar ik heb het (erg mooie) pakketje in goede staat ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Kirsten O. (Nederland)

 

19-8-2014

Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Bedankt voor de zorgvuldige verpakking. De oorbellen zijn prachtig; ik zal ze met plezier dragen.

Hartelijke groet,

Erna M. (Nederland)

 

19-8-2014

Heb zojuist het pakje ontvangen.

Mijn vrouw is blij verrast en vind het helemaal geweldig.

Dank u voor de goede zorgen, zelfs nog prachtig ingepakt, Super!

De set ziet er goed uit en ben blij dat ik samen met mijn dochter een goede keuze heb gemaakt. Ik zal zeker in de toekomst  uw shop nog bezoeken om een stuk met wat historie aan te kunnen schaffen.

 

Een hele fijne avond nog .

Met vriendelijke groeten,

Marc M. (Nederland)

 

29-6-2014

We vonden het ook erg positief, we zijn blij met de mooie sieraden en de bijbehorende documentatie.

Nogmaals bedankt voor de fijne afhandeling en misschien tot ziens.

Met vriendelijke groeten, K. en R.  (Nederland)

 

21-6-2014

Ik heb het pakketje ontvangen en ben er zeer tevreden mee.

Dank je wel!

Groetjes,

Corry van den B. (Nederland)

 

18-6-2014

The parcel delivered today ! This is great!

Thanks for the quick delivery and beautiful things!

Thank  you very much!!!

My best wishes to you.

Marina (Letvia)

 

30-5-2014
Zojuist heb ik het pakketje ontvangen. De sieraden zijn prachtig en van heel goede kwaliteit, zoals ook de armband die ik eerder ontving. Ik ben er erg blij mee. Aanvankelijk was ik wat huiverig om gebruikte sieraden te kopen, omdat de kwaliteit daarvan bij de juwelier nogal vaak niet zo goed is. Deze sieraden zijn heel mooi.
Met vriendelijke groet,
Greet H. (Nederland)

 

28-5-2014

Jorma Laine Finland unique Bronze modernist designer pendant necklace from the sixies/seventies.

Very beautiful necklace ! Thank you. The shipping was very quick.

D. (France)

 

11-5-2014

Many thanks for all that information, it’s really useful and I’ll take a look at the link you sent.

Best wishes

Kate

 

9-5-2014

De armband heb ik vandaag in goede orde ontvangen. Ik vind hem mooi en apart.

M.vr.gr,

Gloria (Nederland)

 

5-5-2014

Wat was het allemaal weer prachtig verpakt; stuk voor stuk mooie cadeautjes.

Mijn echtgenoot Roger is helemaal weg van het studiopiece en hij geeft het mij cadeau voor Moederdag. Nu ben ik er dubbel blij mee.De sieraden zijn prachtig.

Heel hartelijk dank en tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten van Yolande (Nederland)

 

22-4-2014

Amazing large vintage Stanley Hagler N.Y.C. brooch

Very beautiful very Good seller

Amanda G. (China)

 

19-3-2014

Niels Erik From (NEFROM, NE From) Denmark Mid-Century 925 silver jugendstil pendant with floral elements and a Rhodochrosite.

Beautifully patterned rhodochrosite in lovely setting; quickly and safely shipped!

Scott S (VS) 

 

27-2-2014

The bracelet has arrived, it`s lovely and I wear it already.

Thanks for the nice packeging!

Regards from Innsbruck, Austria, Anna R.

 

24-2-2014

Het juweel is in perfecte staat toegekomen.
Waarvoor dank!

Vriendelijke groeten,

Jan (Nederland)

 

28-1-2014

Sieraden ontvangen. Hartelijk dank! Prachtig ingepakt en ik ben er heel blij mee. Ook leuk dat u info over Dior erbij heeft gedaan!
Groet Anna  (Nederland)

 

4-1-2014

Super vintage Ermani Bulatti Designer leather belt with a Dragon fly buckle!!!

Can't say anything but "WOW" This is extraordinary. Thank you. Thank you!

Carrie T. (VS)

 

4-1-2014

Vintage Ermani Bulatti designer brooch from the 1970s-1980s

Over the top! Excellent seller, excellent transaction, and just a great Bulatti jewelry piece.

Thank you. 

Carrie T. (VS) 

 

26-12-2013

Vintage Modernist Lapponia Finland 925 (sterling) silver ring designed by Bjorn Weckstrom.

Beautiful ring and excellent service.Thankyou so much.

Amanda H. (UK)

 

2-12-2013

Very old signed Dutch silver 1940's wide art nouveau floral bracelet.

Perfect fit. Sturdy. Love it! Nothing like it in the current market.

Cynthia G. H. (VS)

 

2-12-2013

Het pakje is inmiddels in goede staat gearriveerd. De ketting ziet er erg mooi en verfijnd uit en helemaal goedgekeurd ook door de mede gezinsleden! Een mooie aanwinst.

Dank en misschien tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Catrina van der K. (Nederland)

 

21-11-2013

Very rare beautiful gold tone vintage Nettie Rosenstein rose brooch.

Hope to deal with you again, thank you !

Ekaterina L. (Russia)

 

13-11-2013

Vintage Warner signed gold tone metal Cat brooch from the sixties/seventies.

This little cutie arrived promptly and in perfect condition. Great seller and a pleasure to do business with.

Lea F. (VS) 

 

13-11-2013
Today I received the parcel. All very much. Very beautiful packaging and parcel came surprisingly quickly.

Please email me about the numbers 477, 492, 709, 1076.
With respect to you and your business, Tatiana”" (Russia) 

 

9-11-2013

Dior necklace  was brought today by the courier. 
The parcel to Riga, certainly goes very quickly ! 
Thank you very much!
Yours faithfully, 
Marina (Letvia)

 

7-11-2013
I saw already yesterday a bracelet, it fine ! I had earrings suitable it ,from Ermani Bulatti.
Thank you very much!

Yours faithfully, 
Marina. (Letvia)

 

28-10-2014

Vintage Jacob Hull Denmark modernist designer necklace:

Item is in beautiful shape and arrived super fast!

9-10-2013

Uw pakketje heb ik zojuist ontvangen.

Veel dank voor de zorgvuldige en gezellige verpakking!

De ring is te klein, maar zó leuk dat ik overweeg om hem groter te laten maken.

De ketting is prachtig en staat erg mooi. Hebt u misschien nog een tip om hem iets minder donker te poetsen? Of gewoon zo laten?

Hartelijke groet,

Etta M. (Nederland)

 

3-10-2013
The Relo necklace has arrived to me in the Uk.  I really like it!
Many thanks for your quick service and for sending on the
info on the 'Relo' company
All the best
Colleen (UK)

 

3-9-2013

Vintage Hannu Ikonen for Valo-Koru Finland Modernist sterling silver brooch Reindeer Moss

Beautiful piece. Received promptly.

Colleen F. (VS)

 

2-9-2013

Beautiful 925 silver clip earrings by the Danish designer Niels Erik From with amber cobochons, made in the sixties

Beautiful earrings that I wear a lot. The service was very fast and friendly. I look forward to searching the seller's site for more great finds.

Cindy G. (UK)

 

30-8-2013

Het pakketje heb ik vandaag goed ontvangen. 

Eén voor één prachtige jewels die meer dan aan mijn verwachtingen voldoen! 

Gepassioneerd door de historiek van de jewels alsook het verfijnde vakmanschap. 

Hartelijk dank voor de uitstekende service! 

Indien mogelijk zou ik graag op de hoogte worden gehouden wanneer er nog eens info sessie plaatsvindt. Verder zijn interessante links ook steeds welkom. 

Met vriendelijke groet, 

Heidi L. (B) 

 

28-8-2013

Ik heb het pakketje gisteren ontvangen. Wat ben ik blij met de ring! Bedankt!

Hartelijke groet,

Leontine (Nederland)

 

9-8-2013

Ik heb de oorbellen ontvangen. Ze zijn wel groter dan ik gedacht had, vooral de oorclip, maar ik vind ze geweldig!

Moet  wel mijn haar opsteken, anders vind ik ze niet staan.

Bedankt!

Groetjes,

Corry (Nederland)

 

1-8-2013

Het Finnfeelings collier heb ik ontvangen; het is prachtig, mooi verzorgd, en ik ben er weer heel blij mee.

We houden contact en vriendelijke groeten,

Yolande (Nederland)


17-7-2013

De armband is heel erg mooi!!...dank voor het toesturen!
Met vriendelijke groet
Françoise K.

 

11-7-2013

De sieraden heb ik weer - mooi verzorgd - ontvangen. Ze zijn prachtig en ook deze zijn overal mee te combineren.

Hartelijk bedankt en tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten,

Yolande (Nederland)

 

4-7-2014

Vintage Christian Dior demi parure of a brooch and matching earrings from the 1970s

Hello! I have just received lovely earrings & brooch  They are really beautiful !! I love them so much. Thank you very much. This shop is really highly recommended. I am looking forward to the continued enjoyment of your favor.Thank you . Miki (Japan) 

 

10-6-2013 

De Lapponia oorbellen heb ik ontvangen. Ik vind ze erg mooi.

Tot een andere keer maar weer.

Hartelijke groet, Hedda

 

7-6-2013

De prachtige sieraden heb ik ontvangen en wat was alles weer mooi verpakt en omschreven.

Het is echt een set om mee te pronken bij feestelijke gebeurtenissen en ook mooi te combineren met andere sieraden die ik heb.

Ik ben er weer blij mee.

Vriendelijke groeten en tot een volgende keer!

Yolande (Nederland)

 

5-6-2013 
Ik heb het collier ontvangen.
Wat netjes verzorgd allemaal .
Ook de informatie is handig!
Ik vind het erg mooi en ben er blij mee.
Bedankt voor de snelle en goede service.
Gr. Marie-José  (Nederland)

 

4-6-2013

De prachtige sieraden heb ik ontvangen en wat was alles weer mooi verpakt en omschreven.

Het is echt een set om mee te pronken bij feestelijke gebeurtenissen en ook mooi te combineren met andere sieraden die ik heb.

Ik ben er weer blij mee.

Vriendelijke groeten en tot een volgende keer!

Yolande (Nederland)

 

28-5-2013

Uurtje geleden de bestelling ontvangen. Ook deze keer weer heel leuk en goed verpakt. dank daarvoor.

Doosjes bewaar ik natuurlijk :-).

Dit alles In Duitse kranten ??

Kortom blij mee, ring is anders als ik had, kleiner en platter, dus welkome aanvulling.

groet

Petra (Nederland)

 

16-5-2013

We hebben de halsketting ontvangen. Prachtig. Denk dat mijn dochter hem fantastisch vindt. Zij houdt van zulke dingen. Misschien kunnen we beter wachten of hij bij haar goed valt en dan alsnog een kettinkje bestellen. Alvast bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet,

Annelies M. (Nederland)

 

10-5-2013

hanger is aangekomen en idd prachtig!

Sema (Nederland)

 

10-5-2013

Bedankt voor deze hartelijke mail. Ja, de sieraden die ik gekocht heb, daar ben ik stuk voor stuk heel blij mee en ik krijg er ook complimentjes over. Reken mij intussen maar tot vaste klant. Ik vind sieraden met een bijzondere vormgeving prachtig, unieke stukjes. Ik heb vroeger gewerkt in het sieradenvak; via kennissen van mijn ouders is het begonnen en die liefde daarvoor is nooit meer over gegaan.

Ik ga dit weekend toch eens goed mijn pols opmeten, die is ook smal, dus wie weet.

Ook alvast een prettig weekend en vriendelijke groeten,

Yolande (Nederland)

 

8-5-2013

Vandaag het armbandje ontvangen.

Ziet er goed uit 

Bedankt voor de snelle verzending.

Groeten van J.W. (Nederland)

 

9-4-2013
Ik heb de ketting in goede orde ontvangen. Je had hem erg gezellig verpakt. :-) Dankjewel.
Groet,
Hedda (Nederland)

 

5-4-2013

Vanmorgen is het pakketje bezorgd. Het sieraad heeft al een verhaal verteld.
Ik had de broche juist opgespeld toen de buurvrouw met haar kleindochter 
even aanbelde. Toen ik de deur weer wilde sluiten vroeg de kleine meid: 
"Wat is er met de vlinder gebeurd?"
Vind je hem mooi? Ja! De vlinder is een libelle en hij is naar het licht 
gevlogen. Wij wachten toch ook op de zon?
Ik ben er blij mee en als u een bijzonder sieraad binnenkrijgt verneem 
ik het graag.
Bedankt voor de communicatie en correcte afhandeling!
Met vriendelijke groeten,
Marja H
.  (Nederland)

 

4-4-2013

Gisteravond heb ik het pakketje ontvangen en ik wil u heel hartelijk bedanken voor de goede verzorging, de mooie verpakking en de uitgebreide omschrijving van de prachtige sieraden. Ik zal de site zeker regelmatig bekijken en vast nog wel eens overgaan tot een of meerdere aankopen.

Nogmaals hartelijk dank,

Yolande  (Nederland)

 

27-3-2013

De hanger is gekomen. Ik vind hem geweldig. Ik ben er zo blij mee.

Ik zal hem met plezier dragen.

Hartelijke groeten, Jet G.  (Nederland)

 

13-3-2013

Bedankt voor de snelle en soepele afhandeling, ik zal je service zeker
aan anderen aanraden!
Met vriendelijke groet,
Rogier  (Nederland)

 

13-2-2013

De broche is zojuist thuisgebracht! ziet er prachtig uit, zal hem met plezier dragen.    

Vriendelijke groet Marian M. (Nederland)

11-22013

Heb de oorbellen afgelopen zaterdag ontvangen. Heb ze al een dag met veel plezier gedragen! Ik houd je site in de gaten!!!!

Bedankt,

Groet,

Colette  (Nederland)

 

18-1-2013

the both boxes are arrived today. super quality!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

still looking for more real art deco or art deco style costume jewelry. 

please info me if you have some. 

best regards from snowing Moscow 

Alex M. (Russia)

 

10-1-2013
De oorbellen zijn binnen, hartelijk dank voor de zorg.
Ze zien er precies zo uit als foto en omschrijving beloven. Eigenlijk 
was ik verliefd op de Bulatti oorbellen met de libelle, maar ik 
begrijp dat die verkocht zijn.
Ik kom zeker nog eens kijken,
vriendelijke groet,
Bep van M.   (Nederland)

 

27-12-2012

Ik heb de armband ontvangen hoor, heel erg mooi!
Bedankt!
Menno  (Nederland)

 

5-1-2013

Hi

Thank you for the ring, 

I got it today.

And I am very pleased.

Have a nice weekend

Anne F. (Norway)

 

24-12-2012

They did

They do!

And so will she!

 

Many thanks for the email and jewelry

Graham C. (UK)

 

22-12-2012
De armband is vandaag gearriveerd. Voldoet geheel aan de verwachting.
Ook voor jou fijne feestdagen en een goed begin van 2013.
Groetjes Lilian (Nederland)

 

12-12-2012

Hello,
I got the necklace and gave it to my fiance.  She loves it.  Everything went smoothly with no problems after the initial problems with Paypal.  Thank you so much for you quick response and for the beautiful jewelry.
Sincerely,
James B.  (VS)

 

5-12-2012
Ik heb de armband in goede orde ontvangen en het is een mooi elegant ding hoor! Het is voor mijn schoonmoeder en zal heel mooi bij haar smalle pols passen.
Bedankt en wellicht tot ziens. 
Mvg M.   (Nederland)

 

6-11-2012
Dankjewel  voor de service.
 met vr gr
 Dorris M.  (Nederland)

 

24-10-2012

De colliers zijn in goede orde aangekomen.

Hartelijk dank daarvoor en ook voor de info met leuk lieveheesbees zegel.

Vriendelijke groet,

Peter C.  (Nederland)

24-10-2012

Ik heb de armband binnen hoor. Ik vind m erg mooi. Hij gaat de kast  in een komt er pakweg over 25 jaar weer uit om het aan mijn kleinkind te geven.
Ik hou je site in de gaten, want ik wil een kleine collectie voor mijn kleinkindje aanleggen met eventueel verschillende stijlen als ik het maar mooi vind.
Die bronzen oorbellen zijn apart, maar ik hou niet van het materiaal. Het is zo donker. 
Filigrain zilver vind ik mooi. Ook zie ik wel eens oorbellen met enamel a la jour met prachtige kleuren, maar weer met clips. Clips doet bij mij zeer en kan ik amper dragen dus wil ik dat niet kopen voor kleinkind. Stel je voor dat ze hetzelfde heeft als ik.
 
Leuk die tekst erbij. Ook dat gaat in het doosje wat je erbij leverde.
Groet van Dorris  (Nederland)

 

4-10-2012

Alsnog bedankt voor de armband. Is goed aangekomen, keurig en feestelijk verpakt! 

2 november ga ik de armband met trouwen dragen! 

Ik zal nog eens neuzen op de website....

Veel succes met het verder opstarten!

Met vriendelijke groet,

Renske  (Nederland)

.

paypal esty

Copyright © 2015 Vintage Jewels. All rights reserved