20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!

Herman Siersbol Denmark vintage modernistisch 925 zilveren set (armband, collier en clip oorbellen)

Herman Siersbol Denmark Denemarken vintage modernist modernistisch 925 sterling silver zilveren set armband collier  clip oorbellen necklace earrings bracelet 11a.jpg

Prijs: € 265,00Omschrijving:

Zeer fraaie handgemaakte 925 zilveren parure (collier, armband en clip oorbellen) van de Deense designer Herman Siersbol. De stenen die in deze set zijn verwerkt hebben regenboog kleuren die een schitterend effect geven. De signering is wat te klein om te fotograveren maar ieder stuk is gesigneerd. Deze set is waarschijnlijk in de 60er jaren gemaakt.

 

Maten: 

Het collier is ongeveer 39,5 cm lang en eventueel makkelijk te verlengen. Het collier heeft 7 hangers met stenen. De hangers zijn ongeveer 2 cm lang en 1,5 cm breed. De armband is ongeveer 18,5 cm lang en ca. 1,6 cm breed en heeft 9 schakels met stenen. De oorclips zijn ongeveer 1,7 cm lang en 1,5 cm breed.

 

U kunt meer informatie over deze designer vinden onder de linker link onderaan deze pagina: “info Designers”.

Maten:Het collier is ongeveer 39,5 cm lang en eventueel makkelijk te verlengen. De hangers zijn ongeveer 2 cm lang en 1,5 cm breed. De armband is ongeveer 18,5 cm lang en 1,6 cm breed. De clip oorbellen zijn ca. 2 cm lang en 1,5 cm breed.
Signering:sterling Denmark H.S.
Conditie:Zeer goede tot excellent conditie.betaalmanieren esty

Copyright © 2022 Vintage Jewels. All rights reserved