20th Century Jewelry

nl en

*** Vintage sieraden dragen is leuk en uniek!! ***

Zeldzame Unidor (Duitsland) vintage modernistische 925 zilveren ring uit de 70er jaren.

Unid Unidor Germany Duitsland 925 zilveren ring silver adjustable verstelbare modernist modernistische designer 70er jaren 1970s 3.JPG

Prijs: € 0,00

 

Omschrijving:

Unieke modernistisch 925 zilveren Space Age ring van het Duitse designermerk Unidor te Pforzheim Duitsland.  De ring heeft een bijzondere organische vorm en in het midden zijn twee zilveren ballen aanwezig die van maat verschillen (een kleine met een diameter van 5 mm en een grotere met een diameter van 7 mm). Deze verstelbare ring is in de 70er jaren gemaakt en weegt 6,8 gram. Sieraden van deze designer zijn uiterst zeldzaam.

Unidor was een bekende Duitse merknaam van de juwelier Schätzle & Tschudin uit Weil am Rhein en later ook gevestigd in Pforzheim, de sieradenstad van Duitsland. De sieraden werden gemerkt met UNID of Unidor. Het bedrijf heeft tot ongeveer 1973 bestaan en er zijn daarom relatief weinig sieraden geproduceerd.

Maten:Deze verstelbare ring is ingesteld op een binnendiameter van 17,8 mm. De kop van de ring is 19,5 mm hoog en 17,5 mm breed.
Signering:925 en UNID.
Conditie:Zeer goede vintage conditie.VERKOCHT

.

paypal esty

Copyright © 2015 Vintage Jewels. All rights reserved