20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!

Nol Coopmans zware modernistische 835 zilveren armband uit 1975.

Nol Coopmans Nederland Dutch designer massive zware modernist modernistische 835 zilveren armband modernist silver bracelet vintage high quality kwaliteit 1975 1.jpg

Prijs: € 0,00

VERKOCHT

Omschrijving:

Prachtige modernistische 835 zilveren armband van de bekende Nederlandse goudsmid Nol Coopmans. Deze armband is herkenbaar aan zijn tijdloze eenvoud en strakke vormgeving. Het heeft 6 schakels, sluit met een bakslot en is uitgevoerd met een veiligheidsketting. Deze massieve strak vormgegeven armband is in 1975 gemaakt en heeft een gewicht van 54,9 gram.

Nol Koopmans ontwierp en produceerde vanaf de 60er jaren in zijn eigen atelier in Endhoven eenvoudige, tijdloze strak vormgegeven sieraden. Tegenwoordig heet het bedrijf Nol Sieraden. Edelsmid Jean-Jacques Smeijsters heeft het stokje overgenomen en is tegenwoordig de ontwerper en maker van de hoge kwaliteits sieraden. 

Maten:Deze armband is ca. 18 cm lang en 15 mm breed.
Signering:5 merktekens; Het meesterteken voor Nol Coopmans, jaarletter p voor 1975, het teken voor het waarborgkantoor Den Bosch, het merk voor tweede gehalte zilver en de leeuw.
Conditie:Zeer goede vintage conditie.betaalmanieren esty

Copyright © 2024 Vintage Jewels. All rights reserved