20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!


23-5-2024

Geduld is toch wel een schone zaak en dat geldt helemaal voor mij. Mijn excuses en heel veel dank voor het attente cadeautje; het zal zeker een bijzondere bestemming krijgen. De klem is precies wat ik zocht en het ziet er fantastisch uit! Uiteindelijk is alles prima voor elkaar. A.O. (Nederland)

13-5-2024

Five stars at Etsy. I love this ring! High quality vintage item, very unique. Securely and beautifully packed (and with a little surprise gift). Thank you! Joanna (USA)

4-5-2024

Five stars at Etsy. Excellent purchasing experience. Beautiful packaging. Thank you for the extra gift! DC Jess (USA).

20-4-2024

Five stars at Etsy. Excellent service and a very beautiful item! Martin (USA)

8-4-2024

Five stars at Etsy. Het had een goed kwaliteit en ziet er mooi uit. (aanwinst). C.L.A. (Nederland)

8-4-2024

Met dank voor de nieuwe aanwinst en bijgeleverde verrassingen. Het is altijd weer een feestje om een pakje van jullie uit te pakken. J.S. (Nederland)

20 maart 2024

Five stars at Etsy. J. (The Netherlands)

18-3-2024

Five stars at Etsy. Parfait sous tous les aspects. Florence (France)

8-3-2024

Ik heb mijn eekhoorn ring ontvangen en vind m erg leuk!! Bedankt, groetjes! L.v.G. (The Netherlands)

7-3-2024

Super ! Hartelijk dank!

Pakketje is vandaag(Donderdag) goed aangekomen. Het informatie blad heb al geprint👍 Hartelijk dank voor uw vriendelijke service. Hier kan ik mn meisje mee verrassen❤️ E.G. (The Netherlands)

11-1-2024

Hartelijk dank voor de zorg waarmee u mijn bestelling hebt afgehandeld! Ik heb het pakje in goede orde en prachtig ingepakt ontvangen, inclusief extra attentie. Dank u wel daarvoor! Hartelijke groet, Jenneke (The Nederlands) 

7-1-2024

Happy new year! The earrings and lovely gift of a necklace that is also just my style arrived today. Thank you for the quick shipping and the switch to your own site to accommodate me, and for the thoughtful gift. All best wishes, Jen (USA)

PS Best wishes with your business, and I look forward to shopping with you again soon.

2-1-2024

Allereerst een gezond en gelukkig jaar gewenst! Ik heb de set met kerst gedragen, en ik kreeg van iedereen complimentjes. Dat was erg leuk, en ik geef ze dus graag aan je door! Vriendelijke groeten, Henriëtte (The Nederlands)

16-12-2023 

Vanmiddag netjes afgeleverd. Bedankt voor de service. Grts Johan (Belgium)

 12-12-2023

Lovely item in perfect vintage condition and even came gift wrapped with an extra little gift. Jeditahl (United States)

29-11-2023

Vol verwachting klopte mijn hart… En het pakje is veilig aangekomen, hartstikke fijn! Het is een hele mooie set en ik ben er blij mee. Dank je wel voor de fijne en persoonlijke service, net als voor de extra attentie, schattig. Ik ga de ketting sowieso met veel plezier dragen, of dat ook gaat gebeuren met de oorhangers weet ik nog niet, die zijn wel heel lang. Maar zeer passend. Hartelijk dank! Ik neem me voor nog eens een kijkje te nemen op je website, maar niet te vaak...Vriendelijke groeten, Henriëtte (The Netherlands).

17-11-2023

Ik heb het pakketje ontvangen. Dank voor de snelle verzending en dat het zo goed. Maar ook zo mooi was ingepakt. Daar word ik vrolijk van. Fijn weekend, J. (The Netherlands)

4-10-2023

Dat was pas leuk thuiskomen na een week hard werken! Wat heb je mij blij gemaakt met deze ring. Dat eekhoorntje is echt een beauty! Ze passen allebei bij mij. Zo mooi ingepakt ook, tsjonge.  Heel veel dank voor alle zorg en aandacht. Graag tot een volgende keer! Lieve groeten, C. (The Netherlands) 

21-9-2023

Heute hat mir meine Tochter das Päckchen mit dem Armband gebracht! Es ist WUNDERSCHÖN! Genau wie ich es mir vorgestellt hatte! (Nur das An- und Ablegen muss ich noch ein bisschen üben!) Zu diesem Sommerkleid sollte es passen - und wie es passt! Ich habe eine Riesenfreude daran! Liebe Grüsse, Esther (Germany)

12-9-2023

Vandaag de Ola Gorie zilveren Keltische oorstekers ontvangen. Snelle levering en erg mooie oorbellen die goed bij een armband van me passen. Ben er erg blij mee. Hartelijke groet, J.v.S. (The Netherlands)

14-7-2023

Het pakje is gearriveerd, fantastisch verpakt en het extraatje was een leuke verrassing. Dank ik ben er blij mee. Saskia (Nederland)

14-7-2023 Wunderschönes, grosses brutalist Armband, das auffällt. Steht mir gut. Lieblingsstück :) Danke für's hübsche Verpacken & die Zugabe, hat mich gefreut. Sabrina (Germany)

5-5-2023 

Goedemiddag, Ik heb de armband zojuist ontvangen. Hij is echt schitterend. Hartelijk bedankt voor de leuke broche die er bij zat! Met vriendelijke groet, K.v.E. (The Netherlands)

30-4-2023

Wunderbares Armband, wirklich perfekt, und überraschend schnelle Lieferung. Vielen Dank für alles. K. (Germany)

20-4-2023 

Goedemorgen, Gisteren is je pakketje in goed orde ontvangen. Ontzettend bedankt voor de service! C. (Nederland).

6-2-2023

Goedenavond, het is helemaal goed gekomen met het pakketje gelukkig. En wat was alles leuk verpakt! Wat een karwei! Maar wel een erg leuke verrassing. Ben er heel blij mee, hartelijk dank!
Vriendelijke groeten, C.H. (The Netherlands)

5-2-2023 

Vielen, vielen Dank, ich bin einfach nur begeistert! ... und dass zusätzlich ein Paar Ohrringe dabei waren, wo gibt es denn heute noch so was? Ein wunderschönes Armband, super süß verpackt und schnellstens geliefert! Ein herzliches Dankeschön aus Leipzig (Germany)

1-2-2023 

De broche ontvangen. Mooie broche (zoals we verwacht hadden), leuk verpakt en snelle levering. En bovendien een heel leuk cadeautje erbij. Kortom, alle reden om Vintage Jewels aan te bevelen aan anderen. Vriendelijke groet, A.S. (Nederland)

30-12-2022

Gorgeous piece and seller included a bonus item. Highly recommend!  I.T. (United States)

20-12-2022

We hebben het pakket ontvangen. Hartelijk bedankt voor het goed verzorgde pakket en de mooie ingepakte cadeaus. Ook bedankt voor de attentie die u bij het pakket heeft gestopt. Wat een mooie sieraden zijn het. Fijne feestdagen gewenst. Met vriendelijke groet, C.B. (Nederland)

16-9-2022

Beautiful unique necklace. It arrived quickly. And was reasonably priced. Valerie USA

26-6-2022

Hartelijk dank voor het mooie pakketje en de extra verrassing. De ring is heel mooi en past goed. Ik ben er erg blij mee. Nogmaals dank! T.Z. (Nederland)

17-6-2022

Ik heb de ring in goede orde ontvangen. Bedankt! A.H. (Nederland)

6-6-2022

Goedendag, Heb de broche weer. Iemand van onze vakantie groep heeft hem bij de waterval gevonden. Dank voor de goede service. G. (Nederland)

23-5-2022

Beautiful necklace. Very excited to have it. The seller also included a bonus pair of earrings. How very sweet! Thank you. Deborah (USA)

21-4-2022

Hartelijk dank voor de mooie broche. Zeer content ermee.  (Ook bedankt voor het leuke extraatje!). Vele groeten, Marlies (Nederland).

28-1-2022 

De order is net geleverd. Dank je voor de mooi verpakte ring en voor het kadootje. Ik ben superblij met allebei. Ik wil jullie ook nog een compliment geven voor jullie klantvriendelijkheid. Fijn weekend (en tot de volgende keer). M.H. (Belgium)

26-1-2022

Exceptional customer service. Friendly and eager to help until customer is satisfied. B.L. USA 

2-1-2022

Happy New Year! I have received the package and I am very happy thank you... M.L. (Greece)

14-12-2021 

Kort even laten weten dat ik vandaag het pakje heb ontvangen. Erg bedankt en alvast een fijn eindejaar voor jullie allemaal. (D.M. Nederland)

3-12-2021

We hebben de armband ontvangen, en vinden hem mooi. En hij past, dus we houden hem! Prettig weekend. (A.de R. Nederland)

28-11-2021 

Goedemiddag, Je vindt het vast leuk te horen dat ik de barnsteenketting bijna elke dag gedragen heb – en veel positieve commentaren kreeg. (J.H. Nederland)

10-11-2021 

De ring is zojuist bezorgd. Hij is echt supermooi en staat heel mooi aan mijn hand. Ik had een paar jaar terug, op vakantie in Finland een bronzen ring van Kalevala Koru  gekocht en ben blij dat ik een ring gevonden heb die daar mooi bij past. En ook bedankt voor het extra kadootje dat ik gekregen heb. Groeten, L. O. (Nederland)

25-10-2021

Ik heb zojuist mijn ketting ontvangen en ben er heel blij mee. Ik heb deze ketting wel 25 of 30 jaar gehad en ben hem op 1 oktober verloren. Hoe het kan weet ik niet, maar ik was er aan gehecht en miste de ketting, ben dus blij dat ik 'm weer kan dragen met armband en oorbellen. Lapponia blijft prachtig. Wat was het pakje mooi verpakt, een feestje om het uit te pakken. En ook nog een cadeautje erbij, super leuk. Hartelijke dank en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, J. D. (Nederland)

6-10-2021 

Ze zijn nóg mooier dan op de foto. Ben er heel blij mee! Ik heb ze gekocht op aansluiting bij de ring, die ik jaren met plezier draag. De huidige aanschaf draag ik op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon. En nog enorm bedankt voor die prachtige broche, die erbij gevoegd was. Ik ben dol op bloemen! Hartelijke groeten. A.t.K. (Nederland)

24-9-2021

Prachtige ring. Past mooi bij mijn andere sieraden. V.M. (Nederland)

28-8-2021 

I love my pendant, it’s absolutely beautiful! Everything was packaged so lovely and with such great care! I also loved my extra gift! ❤️ Thank you!! S.M. (USA) 

20-8-2021

Goedemiddag, De ring heb ik zojuist ontvangen. Ik vind hem zelfs nog mooier dan op de foto. Hij past ook perfect. Ben er blij mee. Het was ook weer heel leuk ingepakt. Ook hartelijk bedankt voor de leuke hanger die erbij zat. Tot de volgende keer zullen we maar zeggen. Met vriendelijke groet, K. v.E. (Nederland)

19-8-2021

I am so glad I bought it. It's perfect. I love this ring. Thank you for everything 🌺💝 R. (The Netherlands)

16-8-2021

Het pakje is zaterdag aangekomen. Het collier is prachtig, mijn vrouw is er heel blij mee. Bedankt voor de extra leuke broche. Met vriendelijke Groeten, K. J. (Nederland)

11-8-2021

Beautiful and stylish. The color combination is amazing! I am very happy with it. Beautiful shop. Thank you! R. (The Netherlands)

9-8-2021

Goedendag, Hierbij de bevestiging van ontvangst. Ondanks dat je erop had geschreven het af te geven bij de buren was het toch terecht gekomen bij een Postnl-punt, vandaar dat het even duurde voordat ik erom kon. Het is een kadootje en het is zo fraai ingepakt dat ik het nog niet heb geopend. Vriendelijke groet en succes met je shop! E.K. (Nederland)

17-7-2021

Thank you, the earrings are perfect. J.L. USA

16-7-2021

The bracelet is absolutely beautiful! Just as described. The seller was incredibly responsive and helpful as there was a hold-up in receiving it due to mail delays with the pandemic. The seller was incredibly thoughtful, professional, and invested in making sure my purchase found its way home. Highly recommend shopping this wonderful store! A.F. USA

23-6-2021

Het collier is in goede orde aangekomen, dankjewel voor het lieve cadeautje! Ik ben er erg blij mee, ik ben inmiddels verwoed verzamelaar van Karl Laine en Hans Sten, ik heb de bijpassende armband ook al in mijn bezit! Ik heb een paar jaar geleden mijn eerste Niels Erik From bij je gekocht, maar was je website een tijdje kwijt. Ik zal nu weer regelmatig kijken, zeker om te zien of je nog Laine in je assortiment hebt! Hartelijke groet, N. V.Z. (Nederland).

18-6-2021

I have received the lovely brooch~Thank you very much. Miss Z. France

11-6-2021

Hallo, Vandaag is de prachtige speld goed aangekomen !! En bedankt voor het kadootje 😉. Gr, PMK (Nederland)

7-5-2021

Gisteren heeft mijn vrouw haar verjaardagscadeau uitgepakt en ze was er erg blij. Ook de broche als toegift vond ze verrassend mooi. Bedankt voor alles! En wellicht kom ik of mijn vrouw nog eens shoppen. Hartelijke groet, P.D. (Nederland)

19-4-2021 

It was received today. Thank you!

Y. France

2-4-2021

Thank you I received it👍

J.M. (United States)

26-3-2021

Ik heb het pakketje in goede orde ontvangen. Ziet er fantastisch uit!  Hartelijk dank en groeten, T. (Nederland).

23-3-2021

De ring is vandaag bezorgd. Het is een mooie ring en hij past precies. Ook bedankt voor het leuke cadeautje dat er bij zat. Erg leuk ingepakt ook allemaal. Ben dus helemaal tevreden. Met vriendelijke groet, K. v. E. (Nederland)

11-3-2021

Ik heb de sieraden in goede orde ontvangen! Wat lief ingepakt waren ze, eerst dacht ik dat het al Sinterklaas is! Erg bedankt voor deze aandacht, er zat ook een klein extraatje bij als ik het goed heb gezien, ook hiervoor bedankt! Al met al een prettige ervaring. Ik kijk uit om in de toekomst meer sieraden van uw collectie te kiezen. Vriendelijke groet, A.A. (Nederland).

11-3-2021

Heb vanmiddag mijn pakje ontvangen. Het collier en oorbellen vind ik prachtig van vorm en kleur en heeft een mooie kwaliteit. Het was een feestje om de pakjes open te maken en ook nog een broche en informatie te ontvangen. Vriendelijke groet, J. S.G. (Nederland).

24-2-2021

Lovely antique bracelet, in amazing condition. Super secure packaging and fast shipping. Only 10 days to receive! Pretty giftwrap - thank you! Karen (United States) 

16-2-2021

Het pakje is in goede orde ontvangen! De hanger is prachtig, ik ben er erg blij mee. Dank ook voor de bijgeleverde attentie, echt een leuke verrassing. R.N. (Nederland)

16-2-2021

Gisteren heb ik uw pakje ontvangen en ik ben héél blij met de oorbellen. Bedankt voor de prachtig verpakte levering en toegift, dit heeft mij aangenaam verrast. Jaren geleden kocht ik zelf een Hannu Ikonen halsketting ergens in Estland en dit is nu een mooie aanvulling hierop. Nogmaals dank en nog een mooie dag gewenst, M (België).

15-2-2021

Vlotte levering. Supermooi item. Goede communicatie. En on top een leuke verrassing (zo maar oorbellen erbij gekregen!). Een echte aanrader! Christine (België)

12-2-2021

Zojuist ontving ik de door u uiterst zorgvuldig en smaakvol ingepakte armband, waar ik heel blij mee ben ! U maakte het uitpakken extra spannend en leuk door het beschilderde doosje waarin een mooie broche bleek te zitten en de geurige thee, waar ik zeker van ga genieten. Uit dit alles en ook door de tot nu toe gevoerde mailwisseling blijkt hoeveel plezier u in uw werk heeft. Kortom: Het is fijn om met u en uw bedrijf kennis gemaakt te hebben, zelfs al was de aanleiding een minder prettige. Ik ga de nare bijsmaak van het verliezen zeker proberen te vergeten en twijfel er niet aan dat dat zal lukken. Ik wens u veel succes ! Met vriendelijke groet, H. v.d. H. (Nederland)

11-2-2021

I received the parcel today. I am beyond speechless, the necklace is the most beautiful necklace I've ever seen. Thank you so much for the brooch it's beautiful! It is exactly my style. And the whole gift looking packaging was stunning, such great attention to details! Honestly the best customer care service. M.G. (London UK).

5-2-2021

Zojuist het pakketje mogen ontvangen. Was een kadootje voor mezelf wat ik van m'n vader voor m'n verjaardag had uitgezocht. Was ook zo leuk verpakt! Ik heb het gelijk open gemaakt en hij valt prachtig en ik vind hem prachtig!! Nog mooier dan gehoopt. Staat heel mooi bij m'n blauwe ogen al zeg ik het zelf. Dank voor dit mooie kado en de leuke broche met info over Avon. Ik heb een fotootje bijgevoegd dat u kan zien dat hij mooi aansluit op mijn hals. Hartelijk dank! Vriendelijke groeten, P. (Nederland)

1-2-2021

Vandaag de mooie broche ontvangen samen met een leuke attentie! Wat lief! En ook nog uitgebreid uitleg over het item! Niets op aan te merken, hoor. Jij verdient zeker 5 sterren!  Hou je veilig en veel succes! C.H. (Nederland) 

21-1-2021

Good Evening, I received the WMF silver bangle today which is lovely, many thanks. M (London UK) 

19-1-2021

Amazing necklace, arrived in secure and very nice packaging! The seller was very polite and responed immediately in any question I had. She also sent over an extra gift with my order. Definitely recommend this shop. Stella (Greece)

30-12-2020

Hartelijk dank voor de service en het mooie inpakken van het sieraad. Het is heel goed ontvangen en we zijn allebei heel blij mee. Ook het extraatje is leuk. Dank je wel, A.H. (Nederland)

29-12-2020

Het pakketje is vandaag goed aangekomen. De ketting en hanger zijn ontzettend mooi, dankjewel! Ook een hele fijne jaarwisseling en de beste wensen alvast. Hartelijke groet, C. (Nederland)

22-12-2020

Zojuist de hanger ontvangen! Ik ben er erg blij mee. Dank voor het kadootje. Mvg M v. R (Nederland)

17-12-2020

Ik wil kort laten weten dat ik de juwelen vandaag heb ontvangen. Bedankt voor de fijne service. Ik ben er zeker van dat mijn echtgenote blij gaat zijn al zal ze nog moeten wachten tot kerstavond. Alvast voor jullie ook een fijne eindejaar periode. Met vriendelijke groeten, D. (Nederland)

16-12-2020

Mooie broche, adequate communicatie met verkoper, redelijk snel bezorgd maar dat ligt aan de drukte bij PostNl Tevreden klant. Madeleine (Nederland)

10-12-2020

Ik heb zojuist de broche van Langani ontvangen, die ziet er goed uit. Dank ook voor het begeleidende cadeautje: leuke oorclips! De post werkte langzaam maar nu dus uiteindelijk ontvangen. Met  groet, M.S. (Nederland)

19-11-2020

Ik heb de broche en de verrassing in goede orde ontvangen. Nu is niet alleen mijn dochter blij maar ook mijn kleindochter. Hartelijk dank,  P.W. (Nederland)

16-11-2020

Heel hartelijk dank, het pakketje is goed aangekomen, een mooie ring! Met vriendelijke groeten, W.t.W. (NL)

24-10-2020

Hannu Ikonen broche is in goede orde aangekomen . Ooit heb ik een setje in Uddel in t winkeltje daar gekocht armband ring en broche maar ik was de broche verloren. Dus ik wist al hoe mooi ze zijn. Mfg A.R. (NL)

18-10-2020

Gisteren hebben we het zeer goed verpakte pakketje ontvangen. Heel erg bedankt voor de goede afwikkeling van mijn bestelling, en het toegevoegde cadeau broche die u extra heeft toegevoegd.
Uw webshop verdient een dikke 10. Bedankt. Met vriendelijke groet , J.S. (NL)

2-10-2020

Dank u. Dank u. Dank u. Hij is  p r a c h t i g! Uw service is uitstekend. Nog niet eerder meegemaakt. Ik hoop nog een keer Poolse juwelen bij u kopen. Nogmaals bedankt. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, M.I. (NL)

1-9-2020

Thank you so much!!! My bracelet arrived in perfect order today. It is beautiful. And thank you for the lovely surprise brooch!! Best wishes, O. (Ireland)

31-8-2020

Vanochtend is het pakketje geleverd. Wat ontzettend lief al die kadootjes. De armband draag ik nu, daar ben ik al heel blij mee. De rest had ik vanochtend even geen tijd voor. Ze zullen gedragen worden op een huwelijk. Erg leuke combinatie van producten op uw site, ik zal het in de gaten houden. Met vriendelijke groet, E.E. (NL)

31-8-2020

Het armband is aangekomen , past en voldoet aan de verwachtingen. Ik had recent een hanger van  HL gekocht en vond het fijn een armband erbij te vinden. Dank u voor uw extra attentie. Met vriendelijke groet, T.D. (NL)

28-7-2020

I bought a great bracelet from Dior.
Great seller. I recommend it. I will be back again.

Yuliana (Germany)

20-7-2020

Fast delivery and very beautiful product! The order came beautifully packaged and with good information about its history and maintenance. Eve (Finland)

18-6-2020

Het collier hangt inmiddels om mijn nek en ik ben er erg blij mee. De hanger is precies zoals ik hoopte en past helemaal bij me, vind ik zelf. Ook veel dank voor het cadeautje dat u erbij had gedaan. Hartelijke groet, E.M (Nederland)

16-6-2020

De armband is aangekomen en zit goed. Hij is heel mooi. Heb zelf in Maleisië en Noorwegen gewoond en ben dus blij met deze armband maar blijf u ook volgen voor Scandinavische sierraden! Heel leuk ingepakt en nog attentie erbij ook, bedankt!Met vriendelijke groet, H. (Nederland).

3-6-2020

Vandaag is de armband gearriveerd. Het was echt héél goed ingepakt, mijn dank daarvoor. Ik vind de armband prachtig en ga deze met veel plezier dragen. De attentie er bij (blauwe ketting) vind ik allereerst erg attent en ook nog eens leuk. Mvg M. (Nederland).

7-5-2020

De ringen zijn goed aangekomen, passen precies en ik vind ze prachtig! Bedankt voor de goede zorgen en het leuke inpakken. Groetjes, J. (Nederland).

22-4-2020

Goedemiddag,  Zojuist heb ik alle pakjes open gemaakt. Ik ben blij met het collier. Daar zal ik veel plezier van hebben. Het is lichter dan ik me had voorgesteld. Dat is prettig. Dank voor het cadeautje. De broche die u erbij stuurde, kan ik goed gebruiken. Nu ik uw website ontdekt hebt, zal ik, hoop ik, nog andere jewels ontdekken. Vriendelijke groeten, M.S. (Nederland).

18-4-2020

Hoi T., dank je wel voor het snel versturen van de ring. De ring is mooi gaaf en dank voor het mooie pakketje en extra's. Groetjes A. (Nederland). 

16-3-2020

Goedemiddag, Ook deze zending is weer vlekkeloos aangekomen, waarvoor dank. Vriendelijke groet, J. H.

7-2-2020

Goede avond, Ik wil je laten weten dat het pakje in goede staat aangekomen is. De aankopen zijn geheel naar wens. Het was helemaal feestelijk, zo mooi ingepakt.  De broche die je erbij gedaan had vond ik ook een aardig gebaar. Ik zal je blijven volgen, je hebt vast nog wel eens iets moois voor me. Vriendelijke groet, J. H.

26-1-2020

Hoi, Ik heb het pakket ontvangen, en ben er super blij mee!! Ik ga vanaf nu je website in de gaten houden. Mvg, Y.

19-12-2019

Goedemiddag, Mijn bestelling is goed aangekomen. Wat een prachtig pakje. Een beetje zonde om open te maken maar ik heb het toch gedaan! Super mooi! Ook prachtige oorbellen! Hartelijke dank. Vriendelijke groet, C. B.

7-12-2019

This brooch is a marvel, in great condition, It is quite the jewels of the South Asia of the time. Thanks a lot, great seller, highly recommended, and the box is also a "plus" but so fine and precious.

1-12-2019

Very nice pin with fine detailing. Customer service was excellent too.

9-11-2019

Ik heb de ring in goede orde ontvangen. Dank. J.

6-11-2019

Hallo, Hij is er en erg leuk, bedankt voor het leuke en goede verpakken en voor het extra cadeautje. Ik zal ze met veel plezier dragen! Vriendelijke groet uit Leiden, P.

28-9-2019

Goedemorgen, Ook wij hebben erg genoten van onze ontmoeting! Het was een zeer prettig gesprek en voor mij natuurlijk ook nog extra geweldig om met zulke prachtige sieraden naar huis te mogen gaan! Ik ben er ontzettend blij mee en zal ze zeker heel vaak dragen!

Nogmaals heel hartelijk dank voor je service en betrouwbaarheid.

Met vriendelijke groeten, E. V.S.

27-9-2019

Hello, It’s arrived!! Thank you so much for the lovely gift , I happen to be a Pisces born in March, I love it and was so thoughtful of you. Much love to you and again thank you for being so sweet throughout the whole transaction. S. xxx

28-7-2019

Thank you for the nice brooch. It was well and nicely packaged and sent swiftly. Great!

H.W. (The Netherlands)

5-7-2019

(Aan S.D.) Fijn dat er vandaag een goede keuze gemaakt kon worden uit de sieraden. Een mooi aandenken aan jullie 25 jarig samenzijn. Ik wil jullie graag veel geluk samen wensen en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten,

T. P. (Vintage Jewels)

18-6-2019

Very delicate and autentique. Many thanks!)

N.R. (Russia)

13-6-2019

Perfekt! Sehr netter Verkäufer, schneller Versand, Artikel genau wie beschrieben. Ich bin rundum zufrieden! DANKE!

D.S. (Germany)

7-5-2019

Brief vandaag in goede orde ontvangen. Dank voor de leuke toegift erbij! En dank voor de mooie verpakking. De kadootjes werden enthousiast ontvangen en gaan zeker weer gedragen worden. Vriendelijke groeten,

J. (The Netherlands)

13-4-2019

Ik heb het pakketje ontvangen. Bedankt!

P.d.H. (Nederland)

13-3-2019

If I could give 6 stars, I would have! Such a beautiful brooches and so beautifully packed! Like it was my birthday!! Thank you!!

L.N. (The Netherlands)

9-3-2019

Dank u wel voor het mooie pakje! En voor de mooie ketting erbij. Wat verzorgt met aandacht is deze aankoop door u. Dank daarvoor. Ik ben zo blij dat ik deze ring weer heb. Ik had deze ring bijna 30 jaar geleden gekocht in Noorwegen. En dagelijks gedragen tot voor kort.  

E.G. (The Netherlands)

14-2-2019

all l can saw is 'wow'! what a stylish bit of jewellery. Love the hammered neck-ring too, really blends in with the overall effect. Looking at the pendant now it reminds me a bit of a Tudor Rose as well as a web. Well worth stretching my finances for. I can see that the stone has a hairline fracture along one of the dark lines, but for the price you offered it to me for (including postage), l am very happy. So beautifully and carefully packaged too. Thank you for the ring also. Looking forward to purchasing from you again.

M.P.S. (United Kingdom)

13-2-2019

Ik heb de broche ontvangen. Heel mooi verpakt. En ook nog een leuk armbandje erbij!

Broche is prachtig, heel hartelijk dank voor de goede verzorging.

P.H. (The Netherlands)

2-1-2019

Uw pakketje is aangekomen. Perfect in orde. Dank voor de extra gift. Armband en bellen passen bij elkaar. Dank ook voor de toelichting op bewaren en onderhoud van sieraden. Handig. Fijn zaken met u te doen. Tot een volgende keer. Met hartelijke groet,

M.K. (The Netherlands)

22-12-2018

Ik heb zojuist het horloge ontvangen, bedankt voor het kleinigheidje. Bedankt voor de tip over het opwinden van het horloge verder wens ik u nog fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar.

B.v.A. (The Netherlands)

19-12-2018

Lovely brooch, delivered very quickly and packaged with care.

N.G. (United Kingdom)

14-12-2018

It's a beautiful ring with a large striking stone in very good condition, just as described. Well packaged and shipped quickly. Thank you!

M.  (The Netherlands)

5-12-2018

Ik ben net op je site geweest en de zoekmachine doet het prima. Veel succes met de verkoop. Ik zal zeker regelmatig kijken en wellicht kopen. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet,  Y.

3-12-2018

Beautiful ring in very good state, just as described. Have been wearing it every day. Kind and helpful seller. The package contained description of piece and designer as well as gift. Highly recommended! Manon

28-11-2018

Goedemiddag, De oorbellen zijn ontvangen. Ik ben er erg blij mee, dus vriendelijk bedankt. Overigens zag ik dat uw webshop niet beveiligd is. Het zou kunnen zijn, dat mogelijke klanten hierdoor niets durven bestellen. Aan u of hier wat aan gedaan wordt, maar ik raadt het u wel aan. Met vriendelijke groet, Y. H.

Beste Y., Hartelijk bedankt voor uw attente reactie. Het is inderdaad zo dat onze site onbeveiligd is. Ik ben ermee bezig want ik denk dat het inderdaad kopers kan weerhouden te kopen. Het probleem met de zoekmachine kende ik echter nog niet en ik ben dan ook erg dankbaar dat u mij hierop attendeert. Ik wil u graag fijne feestdagen wensen en hopelijk tot een volgende keer.

 29-10-2018

Everything was Perfect! Love my New bracelet! Charlotta

20-10-2018

Gisteren de ring ontvangen.
Past goed bij de eerder aangeschafte armband van Harrie Lenferink!
Bedankt voor de leuke broche. Groeten, G. v. L.

27-9-2018

Wat ontzettend leuk…een extra cadeautje. Dankjewel voor deze mooie verrassing. Dat stel ik erg op prijs én het is iets dat bij mij past! Ik zal zéker de site van Vintage Jewels in de gaten houden en misschien tot een volgende koop. Met vriendelijke groet, W. v. D.

12-9-2018

Ontvangen! Ziet er prima uit!! Kom wel eens vaker shoppen.

Groeten, Annette

7-9-2018

De armband is binnen. Hartelijk dank voor de snelle verzending en voor de broche die bij de bestelling zat. Heel leuk! Met vriendelijke groet, P.K.

10-7-2018

De broche is goed aangekomen. Hij lijkt wel nieuw! Gelijk opgespeld, beeldig. Komt deze uit uw privé collectie? Is de goud kleur double of een metaal legering. Dank ook voor het leuke qua kleur bijpassende armbandje! Leuk dat ik u ontdekt heb, ik zal zo nu en dan kijken en wie weet laat ik me verleiden. Hartelijke groet, S.O.

10-7-2018

Hi, Sorry about ‘Rush’ earlier...But thanks you very much for my wonderful 
‘Juhls’ neck ring and pendant  - Very Pleased with it....as usual beautifully packed and wrapped 
Thanks for prompt delivery as always ...T.W. (UK)

6-7-2018

Five stars! Sylchev

16-6-2018

Hallo, De ring is goed aangekomen. Ik ben er blij mee. Dank je wel ook voor het armbandje. Goed verzorgd allemaal. M.V.

14-6-2018

Ik was helemaal blij verrast met uw aflevering van de ring. Prima verpakt en vooral ook heel mooi ingepakt, met nog een mooi cadeautje erbij. Dank u wel hoor! De ring ziet er fantastisch uit en past om mijn linker ringvinger, ook helemaal goed. Kortom, wat een fijne ervaring! 

Hartelijke groet, M. (Nederland)

25-5-2018

Het kettinkje is vanmiddag al bezorgd. Supersnel! Ik vind het een prachtig kettinkje met een chique uitstraling. Ik zal het met veel plezier gaan dragen.Het is het derde kettinkje dat ik bij u heb gekocht en ze zijn alle drie erg mooi. Ook leuk dat er een beschrijving bijzat over Monetsieraden en natuurlijk was de broche een aangename verrassing, dank daarvoor. En dan nog het "gouden" doosje al met al een heel goed verzorgd pakketje. Heel veel dank voor de snelle verzending en wellicht tot een volgende keer. Ik blijf uw webshop in de gaten houden. Fijn weekend en vriendelijke groet, Ineke  (Nederland)

19-5-2018

...Just to let you know & say very Quickly
Everything arrived Safely & very fast
& Great!...Thank you very much
Busy now & will email you later !!! T. (united Kingdom)

13-5-2018

Pakketje in goede staat ontvangen. Bedankt en wij zullen je internet winkel aanbevelen bij anderen. Regards / Met vriendelijke groeten,  H. (Nederland)

11-4-2018

Hallo, Ik heb gisteren het pakketje ontvangen. Wat mooi! De juwelen zijn prachtig. Groetjes, K. B. (België)

22-3-2018

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe / oude ring! Het is identiek! Bedankt ook nog voor de broche! Een geweldige service! Ik zal een review plaatsen…wat een top adres! Bedankt! Gr Janneke (Nederland)

20-3-2018

Wat een mooi pakketje heb ik vanmiddag ontvangen! En de inhoud was ook prachtig. Ik vind het kettinkje heel erg mooi en het staat fantastisch, ik ben er erg blij mee. Ook een leuke verrassing zat er bij, erg attent. Ik houd uw site in de gaten en wellicht ga ik weer snel een mooi sieraad bij u kopen. Dank voor de snelle verzending en de zeer zorgvuldige verpakking. Fijne avond en vriendelijke groet,  Ineke (Nederland)

23-2-2018

Ik heb het armbandje gisteren ontvangen en was aangenaam verrast door de leuke verpakking.  Dank je wel, groet Gerrie (Nederland)

24-1-2018

Ik heb zojuist de ketting in ontvangst genomen; hij is prachtig. Dank voor de snelle verzending en het mooie pakketje! T. v.d. H. (Nederland)

Jan 11, 2018 

I couldn’t be more delighted with my brooch xXx Thank you (United Kingdom)

8-1-2018

Ik ben ontzettend blij met deze mooie ring. Het is een beauty! Tot mijn grote verrassing ontdekte ik nog een verpakt pakketje erin: een prachtige sjaal-broche!! Ik draag hem nu op een effen grijze jurk en dan aan de halsrand geklikt. Heel bijzonder.... Ontzettend bedankt en ik hou je site zeker in de gaten. Hartelijke groet en goed weekend,  A. ter K. (Nederland)

19-12-2017

Het pakketje is vandaag gearriveerd, wederom een prachtig setje. Ik was erg blij met de eerste aankoop, vandaar dat ik het setje compleet wilde maken. En weer prachtige sieraden, hartelijk dank. Ook voor het cadeautje, een mooie ring die erbij zat, heel verrassend. Met vriendelijke groet,  E. v. O. (Nederland)

19-12-2017

Hartelijk dank voor de snelle verzending! Dan is het zeker deze week in huis. Nu maar hopen dat mijn vrouw de spang net zo leuk vindt als ik! Maar kan het me haast niet anders voorstellen. Fijne dagen en hartelijke groet, A.P. (Nederland)

16-12-2017

Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Wat een prachtig setje, ik ben er erg blij mee. En ook zo mooi verpakt en een cadeautje erbij, heel attent. Ik hoop in de toekomst meer bij u te kopen, al die prachtige sieraden. Met vriendelijke groet, E.v. O. (Nederland)

Dec 12, 2017 

Speedy delivery and a beautiful item. Very pleased! (United Kingdom)

Dec 12, 2017 

Delighted with the necklace and pleased with the delivery time. (United Kingdom)

30-11-2017

Ik heb vandaag de armband ontvangen. Wat is hij mooi! En wat leuk ingepakt! Het enige nadeel is dat er pas vanaf volgende week van kan genieten, dan ben ik pas jarig en krijg ik het als kado van mijn ouders. Het andere pakje heb ik nog niet uitgepakt, dat doe ik op mijn verjaardag. Met vriendelijke groet, B.S. (Nederland)

24-11-2017

Vandaag heb ik het pakketje met de Dior-oorbellen binnengekregen. Hartelijk dank voor de fijne service en natuurlijk ook voor de mooie spelt die er bij zit! Een leuke verrassing! Ook de oorbellen zelf zijn heel mooi, ik zal ze met veel plezier dragen! Fijne avond en vriendelijke groet, A.K. (Nederland)

4-11-2017

Ik heb vandaag de pakjes gekregen, zoals altijd mooi ingepakt en met een beschrijving van de ontwerper, wat ik zeer op prijs stel. Hartelijk dank voor het cadeautje, ik vind die hanger ook mooi, dat is erg attent, kerst valt vroeg dit jaar! Hartelijke groet, N.V. (Nederland)

11-10-2017

Ik heb vandaag het pakketje met de oorbellen ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle verzending en het mooi ingepakte doosje, leuk dat er een kopie van het certificaat bij zit en een beschrijving. Ik hoop dat onze vriendin er blij mee is. Hartelijk groet,  M.A. (Nederland) 

3-10-2017

Ik heb de armband ontvangen, heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden en bedankt voor het mooie inpakken. Er zat ook nog een ander kadootje in de doos. Is dat een verrassing of per ongeluk verstuurd? Groeten en dank voor de goede service! E.H.  (Amsterdam)

17-9-2017

Beautiful piece of jewellery I love it! C. J. D. (Ireland)

13-9-2017

Het pakketje is vandaag aangekomen. Ik ben er blij mee. Bedankt ook voor de leuke broche.  Met vriendelijke groet, 

T. v. K.  (Amsterdam)

6-8-2017

Ik heb het pakketje goed ontvangen. Sieraden voldoen aan verwachtingen . Blijf site zeker bezoeken!

C.R.  (Eindhoven)

24-5-2017

Het pakketje werd vandaag geleverd en het was een plezier om het te openen.
Er zat ook nog een broche(papegaai) bij, klopt dit?
Nogmaals bedankt voor de snelle levering.
MVG K.D. (België)

15-5-2017

Just to let you know...
...Peak (Piek) has Landed!

This Morning 11 ish! Great

Thanks very much for sending my parcel  so quickly!

T.W. (United Kingdom)

8-3-2017

Gistermiddag heb ik de prachtige ring mogen ontvangen.
Bedankt voor de goede service !
Vriendelijke groet,
M.W. (Heerenveen)

2-2-2017

Gisteren heb ik jouw pakketje ontvangen en vandaag geopend (op mijn verjaardag). Allereerst complimenten voor de prachtige en zorgvuldige verpakking  en bedankt voor de toegevoegde broche. En wat is de hanger prachtig! Ben er echt erg blij mee. Bedankt en misschien tot een volgend keer.

Vriendelijke groet,

C.H. (Nederland)

31-1-2017

Ik heb de armband vandaag ontvangen, mooi verpakt. Mijn vriendin is er heel blij mee!

Bedankt voor de snelle verzending en service.

Met vriendelijke groet,

H.W. (Nederland)

27-1-2017

Dankjewel wat ontzettend leuk om t pakketje zo te ontvangen. En dank voor de broche erbij, heel mooi!

A.C. (Nederland)

29-11-2016

This pair of earrings is everything I love about modern Finnish silver jewellery design. And a big thank you for the lovely little brooch present.

Agness from Spain

28-11-2016

Hi

Order just arrived

The pieces are beautiful and beautifully wrapped!

Willdefinitely be making a retun purchase

Many Thanks

Paul (UK)

27-11-2016

Betreft uw ordernr. 381.

Ik heb het pakketje gisteren ontvangen.  Is een verjaardascadeautje voor mijn vrouw.
Daar zal ze zeker heel blij mee zijn, want het is precies haar smaak !
 
Bedankt voor de prettige wijze van zakendoen met u !
Supersnelle levering, keurig en veilig verpakt, mooie cadeauverpakking en een sieraad dat exact gelijk is aan de beschrijving op uw website.
 
De website Vintage Jewels staat inmiddels bij m’n favorieten.
 
Met vriendelijke groet,
L. v/d H. (Nederland)

20-10-2016

Het collier is vandaag in prima staat afgeleverd, het wordt een mooi kerstkado!

Met vriendelijke groet
Gerard (Nederland)

17-9-2016

Pakketje goed aangekomen, ben er erg blij mee!

A.P. (Nederland)

17-9-2016

Bedankt voor de attentie. Ik heb de ring in goede orde ontvangen. Het past mooi bij mijn scarabee armband.

G.C. (Nederland)

31-8-2016

Ik heb de broche (en de kleine attentie) in goede orde ontvangen. Is wederom weer prachtig!

Met vriendelijke groeten.

F. A. (Nederland)

27-8-2016

Gisteren zijn de oorbellen aangekomen. U had het schattig verpakt. En bedankt voor de broche die u erbij cadeau heeft gedaan!

Met vriendelijke groet,

T. O. (Nederland)

16-8-2016

Het kettinkje is vanmiddag bezorgd. Het is precies zoals ik hoopte dat het zou zijn.

Het is echt een heel bijzonder en mooi kettinkje dat ik met veel plezier zal dragen. Ik ben er erg blij mee.

Leuk dat er nog een cadeautje bij zat, dank daarvoor.

De verpakking was ook prima.

Fijne avond en wellicht tot een volgende keer, ik vind uw sieraden namelijk prachtig!!

Vriendelijke groet,

Ineke  (Nederland)

28-6-2016

De gisteren gekochte stukken zijn in hele goede aarde gevallen ! Dank voor service en snelheid.

Gaat zeker verdere klandizie brengen !

Met vriendelijke groet,

E. van G. (Nederland)

30-6-2016

Ik heb het pakketje binnen!! 

Ben er super blij mee! Dankjewel! Ook voor de snelle service!
Mvg  M.  (Nederland)

28-6-2016

Graag wil ik hierbij bevestigen dat ik mijn bestelling in goede heb ontvangen. 

Ik zal er zeker veel draagplezier van hebben, het is precies zoals de foto op uw website

beloofde!

Met vriendelijke groeten.

F. A.  (Nederland)

7-6-2016

Ik heb het pakje zojuist gekregen. De postbode was anderhalf uur later dan gewoonlijk.
Ik vind het prachtig! Ga de ketting kort dragen, laat gewoon een stuk ketting op de rug
hangen. Bedankt ook voor de leuke broche, zeer attent!
Ik ga zeker je winkel in de gaten houden...
M.v.g.,
Irmgard   (Nederland)

7-6-2016

Het pakje is bezorgd. Het is een prachtige armband en nog bedankt voor het brocheje. Geweldig verzorgd allemaal.

Met vriendelijke groet,

M. E. (Nederland)

3-6-2016

Ik heb de oorbellen in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de snelle levering en de mooie verpakking.

Met vriendelijke groet,

A. S. (Nederland)

20-5-2016

Het pakje is in goede orde aangekomen en ook heel erg bedankt voor het extra kadootje!

Fijn weekend en met vriendelijke groet,

H. Q. (Nederland)

11-5-2016

Het pakketje is in goede orde ontvangen.

Met vriendelijke groet,

A.K.  (Groningen)

26-3-2016

Very nice! The person the present was bought for was very happy. Everything went fine with the shipping too, very nice first experience with "Etsy".

D.M.  Belgium

04-03-2016

Hartelijk dank voor het zeer verzorgde pakketje met de fraaie armband van Niels Erik From en het cadeautje daarbij. Ik was al lang op zoek naar iets dergelijks en ben erg blij de armband gevonden te hebben!

Hartelijke groet,

N. V.

19-2-2016

In dank ontvangen en het ziet er heel fraai uit. Leuke verpakking ook nog eens; hoef ik niets meer te doen voor de verjaardag van mijn vrouw J!

Dank en tot een volgende keer vriendelijke groet,

P. J. . (Nederland)

5-2-2016

Hartelijk bedankt voor het opsturen van de feestelijke pakketjes. Ik vond het echt een kadootje! En wat een leuke extra attentie, de broche. Het is allemaal in goede ontvangst gegaan en ook plezierig de samenwerking zo.

Met vriendelijke groet, 

O.R.P. . (Nederland)

31-12-2015

Ik heb van u het juweel goed ontvangen. Dit was in perfecte staat ,daarom hartelijke dank 👍
Ook voor jullie en ganse familie ,nogmaals dank voor de correcte samenwerking en vertrouwen alsook voor de mooie verpakking van het juweel 

Groeten E. en R. . (Nederland)

30-12-2015

Ik heb het pakketje in goede orde ontvangen. Dank voor de uitgebreide 
informatie die u bijgevoegd heeft. Er zat ook een mooie paarse broche 
bij, is dat een attentie is hartelijk dank daarvoor. Ik ben erg tevreden over uw service en zal de site regelmatig bekijken en vast nog wel eens wat bestellen. Een heel mooi 2016 gewenst.
Hartelijke groet,
E.S. . (Nederland)

24-12-2015

Goedenavond,

Ik heb de ring in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de goede service, en fijne feestdagen en een goed 2016.

Met vriendelijke groet, E. van R.

10-12-2015

Het pakketje is in goede orde ontvangen, hartelijk dank voor de snelle verzending.
Leuk armbandje als attentie, precies de kleuren van de armband die ik eerder heb gekocht (met rhodochrosiet)! De ketting is goed en is zoals ik me had voorgesteld. Dus die blijft. De Lapponia armband valt echter te ruim en die wil ik daarom graag retourneren.

Met vriendelijke groet, Z.J.  . (Nederland)

20-11-2015

Ik heb mijn juweel vlot ontvangen. Ik heb het al elke dag gedragen en inderdaad al complimentjes gekregen. Ikzelf ben er ook heel blij mee. Precies zoals ik me voorstelde, eigenlijk nog mooier.

Bedankt voor de vlotte service,  V.M. (België)

14-11-2015

Zojuist is de zending in goede orde aangekomen. Wat is alles mooi verpakt en in goede conditie! Wat een leuke verrassing, dank! Inderdaad wellicht tot een volgende keer. Hartelijk dank, E.K.

13-9-2015

 Beste Vintage Jewels,

Het pakje met de ring is goed bij ons aangekomen. De ring is prachtig, en past precies, heel mooi. Hij wordt met veel plezier gedragen, bedankt. Ook voor de bijzonder leuke verrassing die er bij zat, en zo leuk verpakt allemaal. Vriendelijke groeten, 

A.C. V. (Nederland)

1-9-2015
Hello Tineke,
Everything is all right, I receive it this afternoon, the necklace is wonderful, and thank you very much for the cute bracelet!
Kind regards,
Sophie   (Nederland)
 
5-8-2015
Geachte Vintage Jewels,
Het collier is in goede orde ontvangen. Bedankt voor de attentie.
Vriendelijke groeten,
A. B. (Nederland)

6-7-2015

Het prachtige collier heb ik ontvangen en er zat ook nog een mooie armband bij! De jongste dochter vindt deze prachtig, dus driemaal raden wie de armband nu draagt...

Vriendelijke groeten en tot de volgende keer,
Yolande . (Nederland)

11-6-2015

Door drukte duurde het even voordat ik kon reageren. Maar ik wil je laten weten dat ik beide armbanden graag houd. Heel hartelijk bedankt voor de plezierige en adequate service!

Met vriendelijke groet,
Z.J. . (Nederland)

2-6-2015

Het pakketje is eind van de middag in goede orde ontvangen. Beide armbanden voorzichtig uitgepakt en bewonderd. Ik vind ze beide erg mooi. De maat is ook vrijwel goed. Ik ga er een nachtje van dromen en laat je mijn besluit zsm weten.
Fijne avond,
Hartelijke Groeten
Z.J,
PS Ook bedankt voor het aardige speldje, dat komt wel goed van pas!

13-4-2015

Just a quick note (belated!) to say thank you for my lovely ring! Thank you also for packing the ring so well and the little surprise that you had also included! That was a very sweet thing to do!
I really love my ring and would buy from you again!
Kind regards,
Tiina  Finland

11-3-2015

ahhhhh, Tineke...super mooie broche. Heel erg leuk, dank je zeer wel. Een rand van een Keltische knoop. Wat voor een steen? weet je er iets over te vertellen? ik ben er echt heel blij mee. Zomaar, wat leuk.
Mijn ring weer in zo`n mooi doosje verpakt. Alle eerdere doosjes heb ik ook nog steeds en bewaar er de sieraden in, die ik bij je besteld heb, nog steeds in.

25 jaar geleden een paar oorbellen en een ringetje gekocht. Dat waren voor al die tijd de enige sieraden die ik heb. De rest komt allemaal bij jou vandaan leuk hè.

Ik denk dat ik het (grote ) bloedkoraal ringetje ook nog bij je bestel :-) maar dat merk je dan vanzelf.
enfin.
Oprecht Dank

groet

Petra V

20-2-2015

Op dit moment bewonder ik de zojuist van U gekregen broche van N.E. From en Uw met zoveel zorg en attentie omgeven zending en verrassend benen visje. Ik had al goede herinneringen aan U, die mij vorig jaar het omvormstuk leerde kennen, dat een hanger van een broche maakt, (hetgeen onmiddellijk dankbaar benut werd door een aantal van mijn familieleden).

Hartelijk dank en naar ik hoop, tot de volgende keer op uw site.

Met vriendelijke groeten,

Mw. H.J. S.   (Nederland)

31-1-2015

De sieraden zijn zojuist gearriveerd. Bedankt voor de vlotte verzending en voor de cadeauverpakking!

Met vriendelijke groet,
Paul P.  (Nederland)

24-1-2015

Ik heb zojuist de armband binnen gekregen. Hij is prachtig. Bedankt ook voor het presentje. Ik zal het met plezier dragen.

fijn weekend. 

mvg
Jolanda

10-1-2015

De oorbellen zijn binnen hoor. Hartstikke bedankt voor de mooie 
verpakking en het presentje wat toegevoegd was. Een mooi klein 
vlindertje ........
Nogmaals.......bedankt voor de service en de snelle zending.

Hartelijke groeten,
Irene van S.  (Nederland)

7-1-2015

Ik heb de prachtige armband ontvangen en wat was het weer een cadeautje, zo mooi, met verrassing, prachtig doosje wat ik als blikvangertje heb neergezet en uitgebreide beschrijving; ik ben er heel blij mee en als ik weer eens wat gespaard heb, kijk ik gewoon of er weer iets moois staat op de site.

Ik wens jullie nog een fijne dag, nogmaals dank en vriendelijke groeten van Yolande

31-12-2014

Hartelijk dank, het pakketje is afgeleverd. Ze zien er geweldig uit!

Een mooi uiteinde

Met vriendelijke groet

Ronald (Nederland)

23-12-2014

Thank you! The ring arrived safe and sound! What an amazing piece! This is a truly striking work of art! I love it! Thank you for the thoughtful and pretty wrapping of this piece. I will definitely enjoy wearing this ring.

K.S. United States

 

16-12-2014

Zojuist mijn pakketje met het collier van Bulatti ontvangen. Prachtig ingepakt en heel erg bedankt voor de leuke kikker broche, die ik als cadeau mocht ontvangen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de ketting en ook voor de snelle en heel leuk ingepakte verzending. Was best wat huiverig om iets te kopen wat ik alleen via een foto kon bekijken. Heb me echter zorgen om niets gemaakt, want hij is prachtig en precies zoals ik me had voorgesteld.  Ik heb in het verleden al verschillende colliers van Bulatti in de winkel gekocht en deze ketting ziet er uit als nieuw. Ik ga zeker in de toekomst meer bij jou bestellen en zal jouw site met belangstelling gaan volgen.

Met vriendelijke groeten en fijne dagen toegewenst,

Tineke v.d. V. (Nederland)

3-12-2014

Ik heb de oorbellen binnen. Wat zijn ze mooi!! Ik ben er ontzettend blij mee. Hartelijk dank. 

Met vriendelijke groet,

Afranina (Nederland)

23-10-2014

Ik heb de oorbellen ontvangen en ben er erg blij mee! ze zaten mooi verpakt in het doosje,
hartelijke dank,


groetjes Annemarie (Nederland)

18-10-2014

Beste Tineke,

Wel bedankt voor de broche-omvormers, en hun plastic hulpjes, die ik zojuist ontving. Heel handige voorwerpjes, waarvan ik het bestaan pas door U leerde kennen.

Misschien tot de volgende keer,

Met vriendelijke groeten,

H.J. S. (Nederland)

18-9-2014

Today the parcel brought courier !

This brooch was my dream ! I'm happy! 

I thank you for the gift. This book is wonderful.

You shocked me, thank you very much.

You are an extraordinary.

Good luck and all the best.

 

Marina (Letvia)

 

25-8-2014 

Het pakje is net toegekomen, het ziet er heel mooi uit!

Bedankt,

 

Diane W. (B)

 

22-8-2014

Very nice bracelet. Thank you very much.

D. (France) 

 

21-8-2014

Het was gister niet meer gelukt te mailen, maar ik heb het (erg mooie) pakketje in goede staat ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Kirsten O. (Nederland)

 

19-8-2014

Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Bedankt voor de zorgvuldige verpakking. De oorbellen zijn prachtig; ik zal ze met plezier dragen.

Hartelijke groet,

Erna M. (Nederland)

 

19-8-2014

Heb zojuist het pakje ontvangen.

Mijn vrouw is blij verrast en vind het helemaal geweldig.

Dank u voor de goede zorgen, zelfs nog prachtig ingepakt, Super!

De set ziet er goed uit en ben blij dat ik samen met mijn dochter een goede keuze heb gemaakt. Ik zal zeker in de toekomst  uw shop nog bezoeken om een stuk met wat historie aan te kunnen schaffen.

 

Een hele fijne avond nog .

Met vriendelijke groeten,

Marc M. (Nederland)

 

29-6-2014

We vonden het ook erg positief, we zijn blij met de mooie sieraden en de bijbehorende documentatie.

Nogmaals bedankt voor de fijne afhandeling en misschien tot ziens.

Met vriendelijke groeten, K. en R.  (Nederland)

 

21-6-2014

Ik heb het pakketje ontvangen en ben er zeer tevreden mee.

Dank je wel!

Groetjes,

Corry van den B. (Nederland)

 

18-6-2014

The parcel delivered today ! This is great!

Thanks for the quick delivery and beautiful things!

Thank  you very much!!!

My best wishes to you.

Marina (Letvia)

 

30-5-2014
Zojuist heb ik het pakketje ontvangen. De sieraden zijn prachtig en van heel goede kwaliteit, zoals ook de armband die ik eerder ontving. Ik ben er erg blij mee. Aanvankelijk was ik wat huiverig om gebruikte sieraden te kopen, omdat de kwaliteit daarvan bij de juwelier nogal vaak niet zo goed is. Deze sieraden zijn heel mooi.
Met vriendelijke groet,
Greet H. (Nederland)

 

28-5-2014

Jorma Laine Finland unique Bronze modernist designer pendant necklace from the sixies/seventies.

Very beautiful necklace ! Thank you. The shipping was very quick.

D. (France)

 

11-5-2014

Many thanks for all that information, it’s really useful and I’ll take a look at the link you sent.

Best wishes

Kate

 

9-5-2014

De armband heb ik vandaag in goede orde ontvangen. Ik vind hem mooi en apart.

M.vr.gr,

Gloria (Nederland)

 

5-5-2014

Wat was het allemaal weer prachtig verpakt; stuk voor stuk mooie cadeautjes.

Mijn echtgenoot Roger is helemaal weg van het studiopiece en hij geeft het mij cadeau voor Moederdag. Nu ben ik er dubbel blij mee.De sieraden zijn prachtig.

Heel hartelijk dank en tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten van Yolande (Nederland)

 

22-4-2014

Amazing large vintage Stanley Hagler N.Y.C. brooch

Very beautiful very Good seller

Amanda G. (China)

 

19-3-2014

Niels Erik From (NEFROM, NE From) Denmark Mid-Century 925 silver jugendstil pendant with floral elements and a Rhodochrosite.

Beautifully patterned rhodochrosite in lovely setting; quickly and safely shipped!

Scott S (VS) 

 

27-2-2014

The bracelet has arrived, it`s lovely and I wear it already.

Thanks for the nice packeging!

Regards from Innsbruck, Austria, Anna R.

 

24-2-2014

Het juweel is in perfecte staat toegekomen.
Waarvoor dank!

Vriendelijke groeten,

Jan (Nederland)

 

28-1-2014

Sieraden ontvangen. Hartelijk dank! Prachtig ingepakt en ik ben er heel blij mee. Ook leuk dat u info over Dior erbij heeft gedaan!
Groet Anna  (Nederland)

 

4-1-2014

Super vintage Ermani Bulatti Designer leather belt with a Dragon fly buckle!!!

Can't say anything but "WOW" This is extraordinary. Thank you. Thank you!

Carrie T. (VS)

 

4-1-2014

Vintage Ermani Bulatti designer brooch from the 1970s-1980s

Over the top! Excellent seller, excellent transaction, and just a great Bulatti jewelry piece.

Thank you. 

Carrie T. (VS) 

 

26-12-2013

Vintage Modernist Lapponia Finland 925 (sterling) silver ring designed by Bjorn Weckstrom.

Beautiful ring and excellent service.Thankyou so much.

Amanda H. (UK)

 

2-12-2013

Very old signed Dutch silver 1940's wide art nouveau floral bracelet.

Perfect fit. Sturdy. Love it! Nothing like it in the current market.

Cynthia G. H. (VS)

 

2-12-2013

Het pakje is inmiddels in goede staat gearriveerd. De ketting ziet er erg mooi en verfijnd uit en helemaal goedgekeurd ook door de mede gezinsleden! Een mooie aanwinst.

Dank en misschien tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Catrina van der K. (Nederland)

 

21-11-2013

Very rare beautiful gold tone vintage Nettie Rosenstein rose brooch.

Hope to deal with you again, thank you !

Ekaterina L. (Russia)

 

13-11-2013

Vintage Warner signed gold tone metal Cat brooch from the sixties/seventies.

This little cutie arrived promptly and in perfect condition. Great seller and a pleasure to do business with.

Lea F. (VS) 

 

13-11-2013
Today I received the parcel. All very much. Very beautiful packaging and parcel came surprisingly quickly.

Please email me about the numbers 477, 492, 709, 1076.
With respect to you and your business, Tatiana”" (Russia) 

 

9-11-2013

Dior necklace  was brought today by the courier. 
The parcel to Riga, certainly goes very quickly ! 
Thank you very much!
Yours faithfully, 
Marina (Letvia)

 

7-11-2013
I saw already yesterday a bracelet, it fine ! I had earrings suitable it ,from Ermani Bulatti.
Thank you very much!

Yours faithfully, 
Marina. (Letvia)

 

28-10-2014

Vintage Jacob Hull Denmark modernist designer necklace:

Item is in beautiful shape and arrived super fast!

9-10-2013

Uw pakketje heb ik zojuist ontvangen.

Veel dank voor de zorgvuldige en gezellige verpakking!

De ring is te klein, maar zó leuk dat ik overweeg om hem groter te laten maken.

De ketting is prachtig en staat erg mooi. Hebt u misschien nog een tip om hem iets minder donker te poetsen? Of gewoon zo laten?

Hartelijke groet,

Etta M. (Nederland)

 

3-10-2013<

betaalmanieren esty

Copyright © 2024 Vintage Jewels. All rights reserved