20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!

Vintage RISIS Singapore sieraden set van echte in 22 K goud gedoopte Orchidee in originele doos.

Risis Singapore 24k Gold Dipped Orchids Demi brooche pendant 14 kgolden chain 1970s 70er jaren echte orchide in original box originele doos vintage designer 1.JPG

Prijs: € 0,00

VERKOCHT

Omschrijving:

Dit is een prachtige vintage sieraden set gemaakt door Risis Singapore. De hanger en de broche zijn gesigneerd RISIS en zijn 22-karaats vergulde levende orchideeën uit Singapore. Ze zijn prachtige en zeer driedimensionaal. De broche heeft tevens een haakje, zodat het ook als een hanger kan worden gedragen. De hanger hangt aan een 14K gemerkte gouden ketting (1,7 gram). Samen komen ze in de originele doos met de oorspronkelijke tag.

 

Informatie:

RISIS is een bedrijf uit Singapore dat in 70er jaren is opgericht. De RISIS orchidee is gemaakt van een echte levende orchidee die is versterkt door metalen beplating en met een speciaal procedé met 22 K goud wordt behandeld, een soort van dompelen. Het resultaat is een bloem omgevormd tot een eeuwige stuk die de kenmerkende orchidee vorm en contouren hebben behouden. Elke RISIS Orchidee is net zo individueel als de bloem zelf, geen twee zijn gelijk.

 

Maten:Het collier is ca. 46 cm lang. De hanger is ca. 2,2 cm breed en 2,8 cm hoog. De broche is ca. 3,9 cm bij 3,5 cm. Het geheel komt in de originele doos van 6,4 x 6,9 x 3,1 cm.
Signering:RISIS, 22 K en de ketting is gesigneerd met 14 K en made in Italy.
Conditie:Excelente vintage conditie.betaalmanieren esty

Copyright © 2023 Vintage Jewels. All rights reserved