20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!

Michaela Frey (Team) uit Wenen. Prachtige sieraden set, armband plus collier met 24 K goude accenten uit de Greco-Roman collectie in originele doos.

Michaela Frey Wille Wienen Wenen Oostenrijk austria vintage designer necklace brACELET armand collier hanger original box 18 gold plated enamel emaille 6.JPG

Prijs: € 495,00Omschrijving:

Prachtige sieraden set van Michaela Frey Team (Wenen, Oostenrijk) in zijn originele doos. Dit collier met scharnierende armband komt uit de zeer gezochte Greco-Roman collectie met het Hellenistische leeuw ontwerp. Prachtig emaille met echt 24 karaat goudverguding. Dit is geen nieuwe set maar het is in een uitzonderlijke mooie staat. De hanger hangt aan een blauw zijden collier met 16 strengen. De halve maan hanger is in het gouden middengedeelte gehaakt. Eventueel kan het ook voor een andere hanger (van Michaela Frey) worden gebruikt. De armband is een maat L en kan eenvoudig worden opengeklapt.

 

Een zeer beperkte productie op het oorspronkelijke adres in het centrum van Wenen, waar het bedrijf werd opgericht in 1951, garandeert de hoogste kwaliteitsnormen in ontwerp en fabricage. De oorspronkelijke bedrijfsnaam "Michaela Frey Emaillemanufaktur" is gewijzigd in "Frey Wille GmbH & Co KG" en de sieraden worden tegenwoordig gemerkt met "FREYWILLE".


Maten:Het collier is verstelbaar van 42 tot ca. 47,5 cm. De hanger is 4,7 cm breed en ca. 3,5 cm hoog (zonder haakje en houder). De armband is geschikt voor een pols van maximaal 19 cm en is ruim 12 mm breed.
Signering:Michaela Frey Team MFT.
Conditie:Zeer goede tot excellente vintage conditie.betaalmanieren esty

Copyright © 2024 Vintage Jewels. All rights reserved