20th Century Jewelry

nl en

Vintage sieraden: Uniek, Leuk en Duurzaam!

David Andersen Noorwegen vintage 925 zilveren armband uit de Saga serie, 60er jaren.

David Andersen Saga serie Norwegian Noorwegen Viking sterling 925 zilveren silver vintage designer bracelet armband 1960s 60er jaren 1.JPG

Prijs: € 0,00

VERKOCHT

Omschrijving:

Prachtige modernistisch 925 zilveren armband van het Noorse designermerk David Andersen. Deze prachtige Viking Saga armband is ontworpen in de precieze stijl waarin de vikingen hun sieraden uitvoerden in hun tijd. Het heeft een verhoogde rib met ingesprongen dubbele stip ontwerpen aan beide zijden van verhoogde rib. Het is een zogenoemd wrap around ontwerp en heeft een prachtige eenvoudige maar elegante 3-D effect. Het is verstelbaar en is eenvoudig (bij voorkeur door een juwelier) op maat te verstellen, weegt 36,8 gram en dateert uit de zestiger jaren.

 

U kunt meer informatie over deze designer vinden onder de linker link onderaan deze pagina: “info Designers”.

 

De David Andersen sieraden uit de beroemde Saga reeks zijn replica’s van originele stukken die voor een groot deel in het historisch Museum  van Oslo aanwezig zijn. Oorspronkelijk zijn deze sieraden in de periode 300-1000 AD gemaakt door Vikingen. Dit waren kunstenaars die in hun tijd grote waardering kregen. Nog steeds hebben deze stukken grote aantrekkingskracht vanwege hun verfijnde afwerking en prachtige creatieve vormen.

Maten:Deze verstelbare armband is nu ingesteld op 66 mm bij 62 mm.
Signering:Sterling, 925 S, Norway, David Andersen en 2 andere merken.
Conditie:Zeer goede vintage conditie.betaalmanieren esty

Copyright © 2024 Vintage Jewels. All rights reserved